2777
2789
عنوان

دعای مشلول

317 بازدید | 21 پست

سلام خوب هستین خانوما میگم میگم میخوام برم دعای مشلول بخونم و بعدش قران بخونم بیاین نیت کنین به نیابت شمام بخونم انشالله حاجت روا شین 

فقد اگه میشه شمام واسه من سوره توحید بخونین هر چند تایی که میتونین حتی شده یکی دعا کنین مشکل مالی عشقم حل شه و به زودی زود عقد کنیم اسمم طاهره اس 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
سلام عشقتون برگشت؟؟؟خداروشکر 

سلام فدات شم خوبی حالا کامل نمیتونم بگم اره دعام کن تورو خدا حضرت فاطمه حاجت دلت رو بده و خوشبخت شی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

التماس،دعا الهی حاجت روا باشی و هرچی خیره برات پیش بیاد

فدات شم حاجت روا شی به حق امام رضا 

فدات شم حاجت روا شی به حق امام رضا 

قربونت عزیزم.

الهی آمین.الهی به حق این ماه عزیز همه حاجت روا بشن

خداوندا به حق آقا امام زمان ظهورشون رو نزدیک کن.همه مریضا رو شفا بده.دوستان اگر تونستید یه صلوات به نیت دلم بفرستید
سلام فدات شم خوبی حالا کامل نمیتونم بگم اره دعام کن تورو خدا حضرت فاطمه حاجت دلت رو بده و خوشبخت شی& ...

خیلی خوشحال شدم برات واقعا انشالله به حق این ماه عزیز مشکل مالیشم حل شه برید سر زندگیتون از ته دلم برات دعا کزدم عزیزم .....من که عشقم دیگه جوابمم نداد

خدایا شکرت ک با فرد 
قربونت عزیزم. الهی آمین.الهی به حق این ماه عزیز همه حاجت روا بشن

انشالله 

خوندم عزیزم 🌹 برای منم لطفا دعا کن. اسمم سارا 

چشم سارا جان حاجت روا شی به حق امام رضا 

خوندم برات گلی

حاجت روا شی به حق امام رضا 

خیلی خوشحال شدم برات واقعا انشالله به حق این ماه عزیز مشکل مالیشم حل شه برید سر زندگیتون از ته دلم ب ...

حضرتفاطمه دلت رو شاد کنه به حق این ماه 

طاهره جان عشقت برگشت؟ همیشه تو تاپیک ها میدیمت

برگشتی که بگم کامل و فردا میریم عقد میکنیم نه به دعاتون احتیاج دارم حضرت فاطمه حاجت دلت رو بده و خوشبخت شی برام دعا کن