2777
2789
عنوان

حضرت خدیجه

251 بازدید | 6 پست

سلام دوستان، امروز روز رحلت حضرت خدیجه است. روز بی مادر شدن و غصه دار شدن حضرت زهرا، روز ناراحتی پیامبر، یه زن فداکار و باوفا که حضرت زهرا و پیامبر دوسش داشتند. خودم میخوام ان شا الله 1000 تا صلوات نذرشون کنم، شما عزیزان هم هر چی دویت دارین صلوات یا سوره یس نذر کنین و همه، مخصوصا دخترای بی مادر را هم دعا کنین. 

مادر یه نعمت بهشتییه، که هر چی هم قدرش را بدونی اخر کمه، 

شادی روح همه مادرای آسمانی و حضرت خدیجه و حضرت زهراصلوات

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل 

برای شادی روح مادرم لطفا یک صلوات میفرستید

ان شاءالله به حق این بانوی عزیز خدیجه ی جان پیامبر و مخلوق عاشق الهی

مادر مهربانتون قرین رحمت و مغفرت خاص الهی قرار بگیره در امروز  هر وقت سر مزارشون برای طلب دعا رفتید بهشون بگید برای بنده هم دعا کنند.

از خودتون هم التماس دعا

بیمارم و حاجت مند

دعاگوی خیرتان تا همیشه

دردمندان را دوایی "السلام علیڪ یا صاحِبَ الزَّمان"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای دعا در حقت هر وقت حاجتی خداپسند داشتی حتمآ سر مزار مادرت برو و بخواهی در حقت دعای خیر و مستجاب می کنه.

اول از همه برای خداپسندی و معرفت جامع تون بگو دعا کنه در کنار دعاهای دیگه.

چون تا این آگاهی نباشه سایر انتخاب های زندگی شایسته و رضایت بخش تون نخواهد بود.

قبل از ازدواج باید این آگاهی کامل بشه تا بهترین انتخاب رو داشته باشید و سبب آرامش و دلشادی مادرتون 

و بدون معرفت جامع و علم و عمل همه جانبه ی الهی محقق نمیشه.

ان شاءالله توفیق این معرفت و علم و هوشیاری همه جانبه بهتون عنایت بشه از طرف پروردگارمون.

و توسل کنید به شهدا و خدیجه خاتون و پیامبرمان و مولا علی و فاطمه الزهرا و فاطمه بنت اسد و فاطمه معصومه و سایر زنان با آبرو و خداپسند که زندگی تون پر گشایش بشه.

آیه ۲ و ۳ سوره ی طلاق از و من یتق الله با تدبر کامل عمل کنید ان شاءالله مثال بنده دور نیافتید از گشایش ها و الطاف خاص الهی به تبع جهل و غفلت.

دعاگوی خیرتان

التماس دعا

سلام بر تو بانوی چشمه‏ های روان، مادر مهربان شریعت، همسایه دیوار به دیوار آسمان، خدیجه بزرگ!

امام رضا (علیه السلام ) از پدرش نقل می کند که وقتی خبر در گذشت اسماعیل به امام صادق (علیه السلام ) رسید، حضرت با یاران خود نشسته و آماده صرف غذا بودند. امام لبخندی زد و غذای خود را طلبید و شروع به خوردن کرد. امام صادق (علیه السلام ) در آن روز بهتر از روزهای دیگر غذا تناول کرد. همچنین یاران خود را بیش از پیش به خوردن غذا تشویق فرمود و برایشان غذا آورد. آنان از اینکه هیچ اثری از غم و اندوه در چهره امام مشاهده نمی کردند: سخت شگفت زده شده بودند. هنگامی که از غذا دست کشیدند، به آن حضرت عرض کردند: امروز عمل عجیبی از تو مشاهده کردیم. شما به مصیبت چنین فرزندی دچار شده اید، اما روحیاتتان مانند گذشته است. حضرت فرمود: چرا اینگونه نباشم، در حالی که از راستگوترین راستگویان به من خبر رسیده که من و شما نیز خواهیم مرد. سپس فرمود:

همانا گروهی (از مردم وارسته دنیا) مرگ را می شناسند و آنچه را که مرگ از آنها به خاطر سپرده، انکار نمی کنند. همچنین به سبب برخورداری از صفت توکل امور زندگی خود را به خالق عزوجل واگذار می کنند.

عجبا لمن عقل عن الله کیف یستبطی ء الله فی رزقه؟ وکیف لا یصطبر علی قضائه. بحارالانوار، جلد 68، ص 150.

در شگفتم از کسی که خدا را می شناسد، چگونه از او روزی می طلبد و چگونه بر قضای او صبر نمی کند!!

ان شاءالله خداوند بهترین مواهب و الطاف و رو عنایت کنه به شما

و فوت مادرت سبب حس تنهایی و بی کسی شما نشه.ما صاحب و خالقی داریم قادر مطلق و یکتا و عالم و سمیع و بصیر و حکیم و با عظمت و ان شاءالله الطاف و اعجازهای الهی و همراهی و دعاهای مادرت رو و تمام مادران نمونه ی تاریخ رو خودت و خواهرت به عینه در زندگی ببینید و شاد باشید و پر امید و خداپسند

خدا رو شکر چند ساله که روز وفات این بانو گرامی داشته می شه قبلا ها فقط تو  بعضی تقویم ها نوشته می شد . هر چند این هم کافی نیست و باید الگو سازی بشه    

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته