2777
2789
عنوان

بیاین یه چیزی بگم

341 بازدید | 47 پست

سلام

عاقا من باردارم مثلا

چند روزی اومدم خونه مادرم

و قراره یه چند وقت بمونم 

حالا اینو بگم اینجا نه خورد و خوراک معلومه نه چیزی

مثلا ناهار نزاشتن الان😂

واقعا به چپ مادرم نیست که یه حامله نشسته تو خونش یه خیارم نمیگیرن بزارن یخچال لاقل😑😑😑

متحول شدم از این همه توجه واقعا😗😗

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

مرسی ک اطلاع دادی

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
مرسی ک اطلاع دادی

گوشت تلخ کی بودی تو

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشت تلخ کی بودی تو

عمه م😂

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
اخلاقشون همیشه اینه؟خب خودت ی چیزی بخور حالا اگه مادرشوهرت بود قطعا اونجارو ترک میکردی😂

نمیدونم واقعا چرا به چپشون نیست من گشنه تشنه میگردم

یخچال خالی قابلمه خالی معده خالی😂

شاید هنوز باورشون نشده که بارداری☹😕

بعد ۵ ماه😑

[QUOTE=187106131]نمیدونم واقعا چرا به چپشون نیست من گشنه تشنه میگردم یخچال خالی قابلمه خالی معده خال ...

ای بابا پس ناز زن باردار رو کشیدن همش تو فیلماس یا ناز منو نمیکشن

خب؟؟

میخوای بقیه داشته باشه؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792