2777
2789
نه اصلا اینجوری نیست من ۱ سال استفاده کردم بعدشم هم دکتر رفتم و سونوگرافی هیچ مشکلی هم پیدا نکردم&nb ...

خب خداروشکر

خدایا سپاسگزارم.سپاسگزارم.سپاسگزارم♥️♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه شما قدتون چنده

177

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
البته من قبلا استفاده میکردم از این قرص الان بنده تپلللل شدم شدم ۵۱ کیلو 😅

من ۶۰ تم میخوام بازم تپل شم قدمم ۱۶۷😐

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
البته من قبلا استفاده میکردم از این قرص الان بنده تپلللل شدم شدم ۵۱ کیلو 😅

خوشششبحالت چیکار کردی؟؟

الان اندامت اینا اوکی شده؟؟

وای منم ارزومه

کاربر قدیمی یاالله🖐🏻😃

رژیم کالری شماری بگیرید

یه معجونی میگم که هر روز درست کنید وبخورید (نصف لیوان کنجدخام،نصف لیوان بادام درختی خام

نصف لیوان گردو خام و نصف لیوان تخمه خام رو کاملت خورد کنید با 10تا دونه خرما*هسته های خرما رو دربیارید*مخلوط کنید تا موادتون حالت خمیری بگیره،اگه خرما کم بود بازم اضافه کنید تا قشنگ موادتون تبدیل به خمیرنرم بشه بعد میل کنید)فقط حواستون باشه تمام مغزهای که نام بردم باید خام و بدون نمک باشه و هر روز این معجون رو باید به همین اندازه ی که گفتم درست کنید و بخورید تا نتیجه بگیرید،آب سیب (طبیعی)هم هر روز دوتا سه لیوان مصرف کنید

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
من۱۷۵ وزنم۶۲ ولی ازلاغری بمیرم سیپرو نمیخورم

من 65 بودم قرص ب کمپلکس شرکت دانا خوردم شدم 77 الان ولی کاش لاغر میشدم یه نمه 

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
بابا سیپرو عوارض نداره😂 مامانم میخوره

پسرخاله من خورد کلیه هاش ازکار افتادم قلبشم مریض شد دکتر گف برا سیپرو هست🤒😥

خدایا سپاسگزارم.سپاسگزارم.سپاسگزارم♥️♥️♥️♥️♥️
نه خوبی که قد و وزنت خیلی بهم میاد 

اره اگه ۶۴ بشم عالیی میشه

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد