2777
2789
عنوان

دردودل

56 بازدید | 6 پست

من ۴ماهه عروسی کردم از اول عروسیم رفتم مادرشوهرمو نگه‌داشتم‌ مادرشوهرم دیگه سرپا شده میتونه کاراشو انجام بده  بازم‌بااین حال هفته ای دوروز از صبح تاشب میرم پیشش مراقبشم  پیشش میمونم  شوهرمم از صبح تاشب نیست میره سرکار شبا میاد خونه شام میخوره میخوابه بعضی وقتا هم انقدر زحمت میکشم غذا درست میکنم تا شام کنار هم باشیم میاد یکم میخوره میخوابه جمعه ها هم که دلم میخواد کنارهم باشیم ازصبح‌تا شب صبح‌ بدون هماهنگی‌من  زنگ‌زد مامانش میایم اونجا جمعه ها کارش اینه دلم شکست بهش گفتم دلم‌میخاد کل هفته که نیستی یه جمعه ها کنار هم باشیم  از صبح تا شب حرف بدی زدم؟گفتم من صبحانه ناهار درست کنم از صبح تاشب کنارهم باشیم خوش بگذر‌ونیم  بلند شد دادو بیداد که کل‌هفته‌مگه‌میرم دنبال تفریح مردم دوست دارن شوهراشون‌کار کنن کار نمیکنن تواینطوری میگی  با مشت‌ کوبید رو‌کمدو‌ رفت خونه مادرش  من فقط ارش یچیزی خواستم خواستم کنارم باشه پیش هم تنها باشیم  خیلی دلم شکست دلم میخواد باهمه این مشکلا‌بمیرم‌راحت‌شم ولی هرروز دوباره خدا عمر دوباره میده بهم  چرا خدا اونایی که دوست دارن بمیرن و راحت نمیکنه 

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

قطعا کار همسرت اشتباهه، اگه شما لحنت مودبانه بوده اشکال از شما نیست، وقتی برگشت باهاش سر سنگین باش، این هفته هم نرو کمک مادر شوهرت ،بگو به مادر شوهرت که کمردرد دارم، وقتی محبت از حد بگذره میشه وظیفه، البته بهت بگم خیلی کار زیبایی تا امروز انجام میدادی ،فقط هم همین هفته نرو جواب کار شوهرت، اما نه بحثی باهاش بکن نه حرفی به کسی بزن، هفته بعد دوباره برو پیش مادرشوهرت، 

واقعیت زندگی همینه، ازدواج با اون تفکرات رمانتیک شما تفاوت داره همسر من هم خونه‌ باشه یا میخوابه یا سرش تو گوشیه یا داره تلفن صحبت میکنه، همزمان هم تلویزیون رو با صدای بلند میبینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا کار همسرت اشتباهه، اگه شما لحنت مودبانه بوده اشکال از شما نیست، وقتی برگشت باهاش سر سنگین باش، ...

به من میگه خونه مادرت اگه میگفتم بریم میومدی گفتم‌بقران نمیومدم دوستدارم کنارهم باشیم جمعه ها برای هم باشیم ولی نمیدونم چرا حرفای منو متوجه‌نمیشه

به من میگه خونه مادرت اگه میگفتم بریم میومدی گفتم‌بقران نمیومدم دوستدارم کنارهم باشیم جمعه ها برای ه ...

همسرت کل هفته مادرش رو ندیده بوده؟! وقتی تازه از خانواده‌اش جدا شده دل تنگی ها طبیعیه شما هم همینطور هستی، وقتی همسرت تصمیمی گرفته و اعلام کرده بعد دیده شما باهاش مخالفت کردی اقتدارش دچار مشکل شده عصبیتش هم از اینه، احتمالا تو تنهایی فکر میکنه متوجه اشتباهش میشه اما مطمعن باش نمیگه اشتباه کرده، احتمالا برای هفته بعد از شما نظر میخواد یا خونه میمونه

همسرت کل هفته مادرش رو ندیده بوده؟! وقتی تازه از خانواده‌اش جدا شده دل تنگی ها طبیعیه شما هم همینطور ...

هرروز میره سرمیزنه‌از سرکار یکی دوساعت میره پیششون و ساعت ۱۰شب میاد‌خونه برای شام و خواب

هرروز میره سرمیزنه‌از سرکار یکی دوساعت میره پیششون و ساعت ۱۰شب میاد‌خونه برای شام و خواب

خوب اینکار قطعا اشتباهه، نباید اینکار رو بکنه، یعنی شما تنها میمونی تا بیاد؟! حتما باید با مشاور صحبت کنی، حتما روشهایی هست که این سبک زندگی رو اصلاح کنه