2777
2789

وااااااای خاک بر سرم 

من اکثرا قلب بنفش و ابی کنار هم میفرستم 😐

امیدوارم اونم مث من نفهم باشه😂

امسال بهترین سال زندگی منه 😍🤞دانشجوی روانشناسی تهرانم و کنار بهترین هیپنوتیزور ایران مشغول به کارم و به عشقم رسیدم 🧡💜❤💙💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشون نشون دهنده عشقن

فقط مشکیه برا ناراحتیه و قلب شکسته هم قلبش شکسته دیگه

اونم که تیر توشه یعنی تیر زدی تو قلبم😂

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
وااااااای خاک بر سرم  من اکثرا قلب بنفش و ابی کنار هم میفرستم 😐 امیدوارم اونم مث من نفهم باش ...

منم از وقتی فهمیدم دیدم به زندگی عوض شد😂

لامصب همه برام قلب بنفش میفرستن  

من از قلب بنفش خوشم میاد 💜💜💜

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
منم از وقتی فهمیدم دیدم به زندگی عوض شد😂 لامصب همه برام قلب بنفش میفرستن    

💜💜💜ناراحت نباش عزیزم منظوری ندارن💜💜💜

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
وااااااای خاک بر سرم  من اکثرا قلب بنفش و ابی کنار هم میفرستم 😐 امیدوارم اونم مث من نفهم باش ...

ایشالا

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
😐😐😐😂😂😂😂

💜💜💜چرا میخندی گلم💜💜💜

منم از وقتی فهمیدم دیدم به زندگی عوض شد😂 لامصب همه برام قلب بنفش میفرستن    

من ميدونم كع ميفرستم😈😐

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/