2777
2789
عنوان

بی بی چک 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 69 پست

مبارک باشه پیشاپیش😐

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عقد هسم ترس از پیشاب.. همه علائم بارداری دارم😭😭😭😭😭😭😭

بایه صلوات آمین بگو دوست عزیز .خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم💕💕💕
قربون خدا برم.دوست صمیمیم ی ساله دراقدامه بهش نمیده منی که تازه بچم بزرگ شده میخاستم یکم ب خودم برسم ...

خدا دوست داره خیلیا بی بی چک مثبت تنها آرزوشونه عیب نداره اولیت چیه پسر یا دختر خدا کنه جفتت جور شه راجت شی

این سومین کاربریمه کاربر جدید نیستم کاربری اولم واسه سال۹۸😊🥰تیکر بارداری نیست واسه باردار شدن قانون جذب 😉مثبت فکر کن تا برات روزای خوب بیاد😍

آزمایش هم بدی مثبت میشه منم وقتی بی بی چک زدم و مثبت شد باورم نمیشد، رفتم آزمایشگاه آزمایش بدم از خانومه پرسیدم میشه بی بی چک اشتباه نشون داده باشه گفت ن، ازمایشمم مثبت شد

قربون خدا برم.دوست صمیمیم ی ساله دراقدامه بهش نمیده منی که تازه بچم بزرگ شده میخاستم یکم ب خودم برسم ...

اسی خواست خدا بوده قصه نخور من پسرم الان دوسالشه ماه اخرم حس شیرینه باهم بزرگ میشن بعد گفتم فقت به خودم میرسم 

اره خوبه برای هم هم بازی میشن.ولی خودم چی؟؟؟؟ کلی ارزو و هدف داشتم هی خدا

خب بهتره که من پسرم ده سالشه الان پشیمونم ک نیاوردم منم خیلی دوتا بچه هم بازی دوست دارم عزیزم الان ۷ ماهه اقدام دومی هم نمیشه فعلا تا خدا چی بخواد

این سومین کاربریمه کاربر جدید نیستم کاربری اولم واسه سال۹۸😊🥰تیکر بارداری نیست واسه باردار شدن قانون جذب 😉مثبت فکر کن تا برات روزای خوب بیاد😍
اسی خواست خدا بوده قصه نخور من پسرم الان دوسالشه ماه اخرم حس شیرینه باهم بزرگ میشن بعد گفتم فقت به خ ...

اخه من کلی برنامه برای خودم داشتم بچم تازه اذیت هاش کم شده بود میخاستم برم دنبال نقاشی و هزارتا چیز دیگه. وای عروسی خواهرمم در پیشه

به سودای تو مشغولم .... ز غوغای جهان فارغ