2777
2789
عنوان

زایمان😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه میترسم میگن واسه تنفسش مشکل پیش میاد

اونو دیگه نمیدونم 

من خوردم گفتم فردا دیگه زایمان میکنن بلند شدم خونمون رو تمیز کردم گفتن برم دسشویی رو بشورم برم حموم ک یهو کیسه ابم پاره شد و رفتیم دکتر

بعد من طبیعی بود نشدـرفتم سزارین

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
برو زیر دوش اب دااااااع بشین پاشو کن.جوری ک اب ب کمرت تنها بخوره.ب شکمت نخوره کلن زیر اب داغ ورزش ک ...

این کارو انجام بدم چند وقت بعدش زایمان میکنم؟ دردت چند وقت بعد از این کار شروع شد؟؟ 

من از ترسم قصدم سز هست ولی اگه آدم طبیعی بتونه خیلی بهتره ولی خب من ترسوام قصدمو گذاشتم رو سز😒

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اونو دیگه نمیدونم  من خوردم گفتم فردا دیگه زایمان میکنن بلند شدم خونمون رو تمیز کردم گفتن برم ...

اها بسلامتی عزیزم واسم دعا کن منم همین روزا زایمان کنم

حمام آب گرم؟؟  روی شکمم آب بگیرم خوبه؟

روی کمرت بگیر ...بشین زمین پاهاتو مثل حالت چهار زانو بزار ولی روی هم نباشه کف پاهات به هم بچسبه بعد هر دفعه یکی از پاهاتو صاف کن بعد جمع کن به طرف شکمت سریع دهانه رحم باز میشه یکی از ورزش های زایمانه یک نفر بهم یاد داد برای باز شدن دهانه رحم خیلی تاثیر داره ...خواستی انجام بده...

🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔
مرسی عزیزم

عزیزم به سلامتی زایمان کنی نینیتوبغل کنی😍سر زایمانت برای منم دعا کن 😊

🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔