2777
2789
عنوان

قابلمه برا پخت برنج چی بخرم؟

2501 بازدید | 39 پست

روزانه استفاده میکنم چون روغن نمیریزم زود خراب میشه و تهش درمیاد موادش.چه مارک و چه جنسی بگیرم؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قابلمه هامو بیشتره ده ساله که دارم خوبن والا با این همه مهمونی که من دارم فقط تابه ساده اش خراب شده

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

چقد میتونی هزینه کنی

ما 3 تومن قابلمه گرفتیم چند وقت پیش ولی عااااالییی ان

البته بدلشون هم زیاد دیدم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
چنوقطره روغن زیتون هم نمیریزی؟

بعضی وقتا تو بشقاب رو برنج میریزم.روغن زیتون نباید حرارت ببینه

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
چقد میتونی هزینه کنی ما 3 تومن قابلمه گرفتیم چند وقت پیش ولی عااااالییی ان البته بدلشون هم زیاد دی ...

نه فوقش تا ۳۰۰ هزار تومن.اینقد نمیتونم.چه مارکی هست اینقد گرونه؟

من قابلمه هامو بیشتره ده ساله که دارم خوبن والا با این همه مهمونی که من دارم فقط تابه ساده اش خراب ش ...

چه مارکی؟ روغن میریزین تو برنج؟

عزیزم چرا روغن نمیزنی  من خودم فشار خون دارم به من میگن نزن کاش منم نزنم 😔

چون کبد چرب دارم.شوهرمم چربی خون بالا تو خانوادشون ارثیه.