2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 21 پست
چند ساله ازدواج کردید؟ کمبودی تو رابطه دارید که حس می کنید شوهرتون ممکنه دنبال خانومای دیگه باشه؟ آخ ...

من نمیدونم مردا جز لذت کافی بردن وظیفه دیگه ای توو زندگی ندارن؟ با این شرایط اقتصادی چجوری جرات میکنن وقتو فکرشونو بذارن واسه ه. ر. ز. ه بازی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من نمیدونم مردا جز لذت کافی بردن وظیفه دیگه ای توو زندگی ندارن؟ با این شرایط اقتصادی چجوری جرات میکن ...

دنیای خیلی بدی شده 😭من فقط به خاطر ایمانش باهاش ازدواج کردم ....احساس میکنم زندگیمو باختم

حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔
من نمیدونم مردا جز لذت کافی بردن وظیفه دیگه ای توو زندگی ندارن؟ با این شرایط اقتصادی چجوری جرات میکن ...

دست خودشون نیست. نمیگم کارشون درسته ها. ولی این نیاز تو مردا خیلی شدیده اگه درست براورده نشه اصلا تمرکز براشون نمیمونه از همه چیز زندگی میافتن. ولی خوب باید شعور داشته باشن و از راه درستش با خانوم خودشون نیازشونو براورده کنن که متاسفانه بعضیهاشون ندارن که خاک بر سرشون. ایشالا شوهر این خانوم خیانت نکرده و مشکلشون حل بشه.

دست خودشون نیست. نمیگم کارشون درسته ها. ولی این نیاز تو مردا خیلی شدیده اگه درست براورده نشه اصلا تم ...

ایشالا.... آره حرفتون در مورد بعصی از مردا کاملا درسته. جالبه بعضی از مردا برعکسن، وقتی اوضاع اقتصادی شون بهم میریزه، فکرو ذهنشون هم درگیره و اصلا به رابطه ج. ن. س. ی و مسائل مربوطه اش فکر نمیکنن.

ایشالا.... آره حرفتون در مورد بعصی از مردا کاملا درسته. جالبه بعضی از مردا برعکسن، وقتی اوضاع اقتصاد ...

آره. البته اوضاع اقتصادیشون هم شدید به هم بریزه مگه وقت و اعصاب براشون نمونه وگرنه بازم تحت فرمان همون نیازهاشون هستن 😄

دست خودشون نیست. نمیگم کارشون درسته ها. ولی این نیاز تو مردا خیلی شدیده اگه درست براورده نشه اصلا تم ...

بیشتر عقده ها و کمبودهای روحی دارن خیلیتشون لزوما خیانت جنسی نمیکنن...غیرجنسی