2777
2789
دوستم واقعا ببخشید آنقدر سوال میکنم  من سرچ کردم  از اینستا خریدید ؟

بله هر روز میخورم الان حدود ۹روزه میخورم روش نوشته روزی سه قاشق .

اما من نتونستم سه قاشق بخورم دچار سردرد شدم 

روزی یک قاشق چایخوری دم میکنم میخورم 

من ریزش مو ام دارم  این دارو رو اینترنتی خریدید؟ قیمتش چنده  هرروز میخورید

برا ریزش مو اگه منشأ هورمونی نداشته باشید

قطره سیلیس الن بیوتی هم خیلی عالیه دوست من تقریبا نزدیک کچلی بود خیلی هم دوا خورد آخر سر با این قطره واقعا کامل خوب شد منتهی باید اینترنتی بخرید 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من ریزش مو ام دارم  این دارو رو اینترنتی خریدید؟ قیمتش چنده  هرروز میخورید

تو نی نی سایت یه تاپیک هست مال کاربر خانم نازلی که با زاج فیبرمهای متعددش رو از جمله ده سانت رو دفع کرده عکسش رو گذاشته  چند نفری هم انجام دادن نتیجه گرفتن عکس تاپیکش رو براتون می‌فرستم 

نه عزیزم ایرادی نداره هر سوالی دارید در خدمتم . من از عطاری خریدم  اما دیدم رو پاکت نوشته دکت ...

دوستم توی اینستا سرچ کردم دکتر ناویافر گفت گیاه زنان دارن اما قیمتش رو 90 تومان گفت که 80 گرمی هست 

فیبروم من سایزش بود 86*80*74 یکماه خرگوشک دود دادم سایزش شد 86*74 یک بعدش از بین رفت . الان بازم می ...

سلام عزیزم روزی چند بار دودمیدادیدین یعنی صبح وظهر وشب نیم ساعت تکرار میکردین یا کلا در طی روز فقط یک بار دود میدادین

سلام عزیزم روزی چند بار دودمیدادیدین یعنی صبح وظهر وشب نیم ساعت تکرار میکردین یا کلا در طی روز فقط ی ...

سلام .

روز یکبار به مدت نیم ساعت و در ظرف این نیم ساعت حدود دو الی سه بار جا اسفندی رو از خرگوشک پر میکنم و دود میدم