2777
2789
ممنون میشم بهم خبر بدی خواهر عزیز❤ انشاالله که خوب خوب میشی🙏

احتمالا هفته دیگه سونو دارم. بهت خبر میدم. دعا کن همه چی اوکی باشه

خدایا شکرت. بچه هام همه زندگی و امید منو باباشونه

ممنون میشم بهم خبر بدی خواهر عزیز❤ انشاالله که خوب خوب میشی🙏

سلام عزیزم 

الان سونو شدم، هیچ تغییری نکرده فیبرومم. از روز پونزده دود دادم تا روزی که پریود شدم. اینبار اثر نکرد متاسفانه 

خدایا شکرت. بچه هام همه زندگی و امید منو باباشونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماه پبش ۵ روز دود دادم که شوهر نذاشت دیگه فیبرومم از 10 سانت به 5.5 رسیده بود اینسری هرچی گفت انجام ...

سلام .ببخشید درمانتون جواب داد؟ منم دوتا فیبروم دارم میخواستم ببینم شما جواب گرفتین؟

سلام عزیزم  نه جوابی نگرفتم

سلام یکی اینجا گفت پودر مازو و پودر پوست انار فک کنم تا دو هفته یک پنجم قاشق غذاخوری با اب داغ یه لیوان نصف لیوان اینا جداگونه بخور میگه رد خور نداره هر کی انجام داده خوب شده از بین رفته منم میخوام انجام بدم اول یه تحقیق دیگه بکنم 

بله عزیزم، مادرم حتی تاریخ عملشم مشخص شده بود، دوهفته دود گیاه خرگوشک داد و بطورمعجزه آسایی درمان شد ...

سلام دوست عزیز میتونم بپرسم چطوری خرگوشک دود کردن اگر طریقه دود کردن بگید ممنون میشم 🌹

راستش نمیدونم ما رفتیم کوه خودمون چیدیم، بگردی احتمالن پیدا میکنی، ازجای معتبر بخر ک چیز دیگه بهت غا ...

سلام روز خوش 

چطور خرگوشک دود کردید خواهش میکنم راهنمایی کنید 

سلام عزیزم  منم دارم با گیاه خرگوشک فیبرومم درمان میکنم شما انجام دادید؟ نتیجه هم گرفتید؟&nbs ...

سلام عزیزم شما فیبرومتون درمان شد ؟

چیکار کردین تگه می شه منم راهنمایی کنید

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚