2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 35 پست
اها خوشبخت بشین دعا کن منو عشقمم به این مرحله برسیم

انشالله بهم برسین❤

برای منم دعا کن 

هنوز تکلیفم معلوم نیس و این استرسا اذیتم میکنه . میترسم یهو یه اتفاقی بیوفته یا همش فکر میکنم که چرا هنوز سرکار نمیره بعدا برامون مشکل ساز میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار پیدا کرد چن جا ولی میگف مناسب نیس نرف حالا نمیدونم چه فکری داره که میخواد بیاد خواستگاری وقتی ه ...

خب پس 

اینجوریه بزار بیان 

بسپار به خانواده ت

بعد چه جوریه یعنی تا حالا نیومدن خونه تون با یه جلسه هم میخوان خواستگاری کنن هم نشون؟

خدا💖 
خب پس  اینجوریه بزار بیان  بسپار به خانواده ت بعد چه جوریه یعنی تا حالا نیومدن خونه تون ...

نه اولین باره میخوان بیان

خودش گف برای نشون کردن میایم😂

میخوان روز خواستگاری جواب بله رو بگیرن نشون کنن😂

انشالله بهم برسین❤ برای منم دعا کن  هنوز تکلیفم معلوم نیس و این استرسا اذیتم میکنه . میترسم ی ...

دعا میکنم عزیزم

ببین اوضاع واقعا خرابه همین ک میبینی داره تلاش میکنه دلگرم باش کار پسرا خدایی سخته تو این اوضاع

ایشالا درست میشه

نه اولین باره میخوان بیان خودش گف برای نشون کردن میایم😂 میخوان روز خواستگاری جواب بله رو بگیرن نش ...

چه خوش خیاله🤦‍♀️😅

فک نکنم پدرا راضی بشن تو یه جلسه

و درستش هم همینه که اول جلسه خواستگاری برگزار بشه و بعد نشون بیارن

جدی میگم

بعدا که ان شاالله به هم رسیدین شک نکن حالا یا شوخی یا جدی تو روت میزنن که هول بودی با یه بار اومدن بله رو دادی و نشونم انداختیم 

خدا💖 
دعا میکنم عزیزم ببین اوضاع واقعا خرابه همین ک میبینی داره تلاش میکنه دلگرم باش کار پسرا خدایی سخته ...

اره واقعا خیلی سخته که بخواد یه زندگی رو جمع و جور کنه 

کار خوب پیدا کردن هم مشکله

خودم دلم میسوخت براش وقتی میدیدم در به در دنبال کار بود اخرشم به در بسته میخورد یا کاری نبود که مناسب باشه☹️

چه خوش خیاله🤦‍♀️😅 فک نکنم پدرا راضی بشن تو یه جلسه و درستش هم همینه که اول جلسه خواستگاری برگزار ...

واقعنم هولم 😂😂😂

البته خب انگار براشون سخت هم هس چون از شهر دیگه میان پدر و مادرش

و الانم که بخاطر محدودیت کرونایی نمیتونن بیان

حالا بازم من میسپرم به خانوادم ببینم اونا چی میگن😂

هعی خدا از باعثو بانیش نگذره ک ما برا ازدواج باید اینقد سختی بکشیم😐😑

اره والا خدا لعنتشون کنه😑

به جز ازدواج کردن واسه زندگی معمولی با خانواده خودمون هم به مشکل میخوریم بخاطر گرونی

واقعنم هولم 😂😂😂 البته خب انگار براشون سخت هم هس چون از شهر دیگه میان پدر و مادرش و الانم که بخا ...

اگه هولی ام به روی خودت نیار

یکم سنگین باش😏😅

آره عزیز بهترین کار اینکه بسپاری به خانواده ت.

ان شاالله که خیریتت تو رسیدن به عشقت باشه🙏♥️

خدا💖 
اره والا خدا لعنتشون کنه😑 به جز ازدواج کردن واسه زندگی معمولی با خانواده خودمون هم به مشکل میخوریم ...

من اونارو میتونم تحمل کنم ولی ازدواجو ن سخته تا حد مرگ دو نفر همو بخوان و کلی با ذوق برنامه ریزی کنن ولی نتونن پیشقدم بشن

من اونارو میتونم تحمل کنم ولی ازدواجو ن سخته تا حد مرگ دو نفر همو بخوان و کلی با ذوق برنامه ریزی کنن ...

اره درسته

کاش حداقل یه کمک میکردن با این وام ازدواجم ک هیچ کاری دیگ نمیشه کرد😒