2777
2789
سقط نکن جنین ده روزه سقط نمیشه .من خودم اقدام کردم ب سقط با قرص ک عوارض داره تنگی نفس .اگه بچه زنده ...

با چه قرصی؟ 

دقیقا چندهفته بودین

یا تاپیک نزن یا پاسخگو باش به سوالات 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تستم مثبت شده نمیدونم چندوروزشه 

از تاریخ تقریبی نزدیکیت میتونی حدس بزنی چند روزی اگه زیر ۴۰روزه میتونی سقط کنی من یه سقط داشتم یه اشنا برام قرص پیدا کرد ۳تا قرص بود دوتا داخل رحم یکیشم خوردم نیم ساعت بعد سقط شد.

اره یه ماهس بار اولمه نمیدونم بخدا

بعدا مثل چی پشیمون میشی

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
سقط نکن جنین ده روزه سقط نمیشه .من خودم اقدام کردم ب سقط با قرص ک عوارض داره تنگی نفس .اگه بچه زنده ...

من هنوز عقدیم نمیتونم بچه دار شم نمیدونم چیکارکنم سننم واسه بچه دار شدن کمه امادگیشو ندارم

من هنوز عقدیم نمیتونم بچه دار شم نمیدونم چیکارکنم سننم واسه بچه دار شدن کمه امادگیشو ندارم

پس ب شوهرت بگو ببردت پیش یه ماما ک تو مطب بندازی البته خدا قهرش میگیره .تنها تو خونه ننداز با دمنوش و زعفرون و اینا هم نمیفته .حتما یا آمپول یا قرص ک هر دو خطر دارن

سایتوتیک 6تا هفته پنج ک نیفتاد 8تا هفته ده ک بازم نیفتاد الآنم عشقم 6ماهشه 

آمریکایی اصل بود یانه 

مگه میشه سقط نشه. خدا کوچولوتو حفظش کنه برات

یا تاپیک نزن یا پاسخگو باش به سوالات