2777
2789

لاغر خوش اشتهایی که وانکش های سریع و زیادی به محرک ها(از صدا گرفته تا گرما و سرما،تا عصبانی شدن و که جامعه بهش میگه دمدمی بودن) داره و عرق زیادی میکنه،ضربان قلبش نزدیک به سقف نرمال(۶۰-۱۱۰) و ممکنه لرزش دست داشته باشن..پر انرژی و فعال و خواب کم،بد خوابی...اینا علائم یه ادم با پرکاری تیروئیده که ممکنه بروز پیداکنه

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

اوه الان امضاتونو دیدم!!ببخشید..دیدم اولین نفرم ک جواب میده سریع رفتم تایپ کردن..

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لاغر خوش اشتهایی که وانکش های سریع و زیادی به محرک ها(از صدا گرفته تا گرما و سرما،تا عصبانی شدن و که ...

ممنون 🙏🙏

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
اوه الان امضاتونو دیدم!!ببخشید..دیدم اولین نفرم ک جواب میده سریع رفتم تایپ کردن..

اشکالی نداره ممنون 

بعد اگه آزمایش ندم خطرناکه به خاطر این اوضاع نمیرم آزمایش بدم؟ موهام خیلی زیاد میریزه الان ویتامین زینک هم میخورم اما اشتهایی به غذا ندارم 

اشکالی نداره ممنون  بعد اگه آزمایش ندم خطرناکه به خاطر این اوضاع نمیرم آزمایش بدم؟ موهام خیلی ...

خطرناکه؟؟؟

خودتون میدونین رژیم غذایی و دارو های مکمل درمان درستی نداره پس چرا الکی ب خودتون عذاب بدین؟؟

خیلی خیلی دارو های خوبی داره،دارو های کم عارضه و کم هزینه

نگران کرونا و درمانگاه هستین؟؟از اتوبوس و مترو که بدتر نیس هم وطن..

خطرناکه؟؟؟ خودتون میدونین رژیم غذایی و دارو های مکمل درمان درستی نداره پس چرا الکی ب خودتون عذاب بد ...

از کرونا میترسم نمیدونم خیلی این پیک چهارم خطرناکه همین طوری هم موهام شدید میریزه غذاهم از چشمم افتاده صبحونه نمیخورم اگه ضعف کنم یه کیک کوچولو اصلا نمیتونم غذا بخورم اشتهام هم کم شده سرم هم گیج میره هفته پیش یه آمپول B12زدم یه هفته اوکی بودم الان فردا یه آمپول دیگه هم میخوام بزنم من کلا توی پیک کرونا جایی نمیرم همش خونه ام از مترو هم از وقتی کرونا اومده استفاده نکردم نزدیک یکسال و خورده ای