2777
2789
عنوان

غربالگری اول و تعین جنسیت

118 بازدید | 13 پست

خانوما غربالگری اول گفت بچم پسره پیش بهترین سونوگرافی شهرمون رفتم   به نظرتون درسته کیا جنسیتشون و تو غربالگری اول درست گفتن؟ چی بود جنسیت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر بود 

درست هم گفت 

اما ریسک نکن هرچقدر دقیق باشه دکترت و دستگاه سونوش خوب باشه احتمال خطا وجود داره 

به کسی نگو تا غربالگری دوم 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

جنسیت دخترمو درست گفت

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

هر دوتا بچمو درست گفتن

دخترم ۱۲ هفته و ۰ روز

و پسرم ۱۲ هفته و ۴ روز

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

من ان تی رو دادم دکتر گف ک خیلی کوچیکه و مشخص نیس ولی من ب همه گفتم دخمله چون دخمل دوس داشتم با لباسای پفی و رنگی😍🤗 بعد انومالی رو دادم گف ک پسره وقتی ب همه گفتم پسره بدشون اومد گفتن ک تو میدونستی پسره ولی بما دروغ گفتی ک کسی چشم نزنه😐☹🥴 والا ازمن میشنوی تا انومالی نرفتی ب هیشکی جنسیت نی نیتو نگو🤦‍♀️