2777
2789

سقط نکنی بابا یه عروسی بگیر برو سر خونه زندگیت پول عروسی رو بده یه کلیپ خوشگل فامیل بیاد میخواد بخوره پست سر آدم هم حرف بزنه

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

آره بابا عروسی بگیر جم و جورش کن. من دو نفر و دیدم اطراف خودم ک عقد باردار شدن و عروسی گرفتن یکی گفت بچه ام 7 ماه گه دنیا اومد شانش بچشم ریز بود. یکی ام تاریخ ها خیلی ضایع نبود شانسش گفت شب عروسی گرفتم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سقط نکنی بابا یه عروسی بگیر برو سر خونه زندگیت پول عروسی رو بده یه کلیپ خوشگل فامیل بیاد میخواد بخور ...

سنم هنوز خیلی کمه واسه بچه دار شدن امادگیشو ندارم

سنم هنوز خیلی کمه واسه بچه دار شدن امادگیشو ندارم

چند سالته ؟یکی از بچه های اینجا مثل تو شده بود رفته بود سقط کرده بود واییی بیچاره میگفت خیلی درد داشت بعدم بعد ازدواج الان نزدیک ۴ یا ۵ ساله بچه دار نمیشه دکتر گفته رحمت آسیب دیده

چند سالته ؟یکی از بچه های اینجا مثل تو شده بود رفته بود سقط کرده بود واییی بیچاره میگفت خیلی درد داش ...

18سالمه هنوز فکر کنم ده پونزده روزشه ب نظرت با دوا یا جوشوندنی‌میتونم بندازمش

نه اینکارو نکنیا سقط نمیشه نمیدونی چند وقتته

نمیدونم امروز بی بی چک گرفتم بچها اینجا گفتن مثبته ولی هنوز ده روز مونده به پریودم خیلی ناراحتم نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم

نمیدونم امروز بی بی چک گرفتم بچها اینجا گفتن مثبته ولی هنوز ده روز مونده به پریودم خیلی ناراحتم نمید ...

عزیزم اینجوری نگو یه مراسم مختصر بگیر برو سرخونه وزندگیت