2777
2789
عنوان

آشپزی

164 بازدید | 13 پست

کدبانوهای عزیز میشه راهنمایی کنید افطار چی درست کنم مریض دارم خونه دیگه مغزم جا نمیده کمکم کنید تو روخدا،زیاد بگین 

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

مریض چی؟

خب بستگی داره چی توخونه داشته باشی

خدایا عاقبتمونو بخیر کن🥺🤲.....نظر بده نی نی سایتی عزیز ولی باشعورباش،هرحرفی که از دهنت بیرون بیاد نشونه ادب خانوادگیته...واگه بی ادبی کنی جوابتو نمیدم چون درشان خودم نمی بینم ،(مهربان باش شاید فردایی نباشد)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حلیم

انواع سوپ

انواع آش

کاچی

شله زرد

حلوا

شیر برنج

اینارو من درست میکنم معمولا واسه افطار

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
مریض چی؟ خب بستگی داره چی توخونه داشته باشی

پرتو درمانی میشه ،کنسر داره

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

خدا انشاله شفا بده.... کوکو سبزی.شله زرد.کشک بادمجون.سوپ .حلیم.کوکو سیب زمینی..کالجوش..

خدا همه بیمارانو شفا بده ممنون

اجر پرستاری از بیمار خیلی خیلی زیاده....خدا سلامتی بهت بده بتونی از پیش بر بیای....

خیلی ممنون عزیزم انشاءالله

قیمه 

قرمه 

عدس پلو 

لوبیا پلو 

خورشت آلو و اسفناج 

ماکارونی 

زرشک پلو با مرغ 

ماهی 

هویج پلو 

خورشت کنگر 

چلو گوشت 

کشک بادمجون 

کوکو سیب زمینی 

کوکو سبزی 

کتلت 

همبرگر 

فسنجون 

واویشگا

باقالی قاتوق 

مرغ ترش 

الویه 

سوسیس بندری 

میرزا قاسمی 

آب گوشت 

استانبولی 

کلم پلو 

خورشت هویج 

کوفته 

دلمه 

خورشت کرفس 

اکبر جوجه 

سیب زمینی پیاز داغ 

آش رشته 

شله زرد 

دیگه بیشتر از این یادم نمیاد  😂

قیمه  قرمه  عدس پلو  لوبیا پلو  خورشت آلو و اسفناج  ماکارونی  زر ...

ممممنننننونننمم