2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمم فقط تک سرفه داشت،جفتمون مثبت بودیم

البته پارسال گرفتیم

دوباره همون پارسال برای بار دوم گرفتیم،من خیلی شدید بودم خدا رحم کرد بهم

هر دوبار هم شوهرم از سر کار اورد وگرنه ما خونه ایم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
کمردرد هم جز علائم هست؟🤔

نمیدونم به خدا فقط کمر درد داشتم،اصلا فک نمبکردم کرونا باشه

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
شوهرمم فقط تک سرفه داشت،جفتمون مثبت بودیم البته پارسال گرفتیم دوباره همون پارسال برای بار دوم گرفت ...

خداروشکر که الان خوبین 

ماهم هیچ جا نمیریم همش تو خونه هستیم 

یکی ازعلائمش همینه مخصوصاکروناجدیده من وشوهرمم همینطوربودیم کمردرد وشانه دردو باسن درد وخستگی شدیدشو ...

من پارسال تیر گرفتم،فقط کمرم بود بقیه جاها خوب بودم،

دوباره بهمن گرفتیم که شدیدتر بود

من پارسال تیر گرفتم،فقط کمرم بود بقیه جاها خوب بودم، دوباره بهمن گرفتیم که شدیدتر بود

ماعیدامسال گرفتیم خانوادگی پدرومادرم وهمه خواهرام وداداشم وبچه هاشون وشوهراشون وزن داداشم مامانم بستری شدیک هفته زن داداشم پدرومادرش گرفتند پدرش فوت کرد

خداروشکر که الان خوبین  ماهم هیچ جا نمیریم همش تو خونه هستیم

بله خداروشکر 

خصوصا بار دومی تو بارداری بودم گرفتم خدا نجاتم داد واقعا سخت بود