2777
2789
عنوان

برنامه کرفس

58 بازدید | 8 پست

دوستان لطفا راهنماییم کنید 

من امروز طبق غذاهایی که خوردم ۱۵۰۰ کالری دریافت کردم ولی نزدیک ۴۰۰ کالری با ورزش کم کردم که میشه ۱۱۰۰ کالری حالا سوالم اینه من هدفم اینه روزانه ۱۲۰۰ کالری دریافت کنم میخواستم ببینم روشم درسته یا نه کلا باید غذام ۱۲۰۰ کالری باشه و ورزش رو حساب نکنم ممنون میشم راهنمایی کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی دوبار عیب نداره من تو گروه لاغری واتساپ بودم ی مدت بعد در ماه ی روز آزاد داشتیم سرگروهمون میگف ا ...

چه جالب من الان روز چهارم که شروع کردم روزای قبل غذاهام همه زیر ۱۲۰۰ کالری بود امروز دیگه از دستم در رفت 

عیب نداره عزیزم ان شاءالله موفق باشی و به وزن دلخوات برسی .راستی چند کیلوی ؟

راستش من کم کاری تیروئید دارم سه چهار ماه که پسرم و از شیر گرفتم یه دفعه وزنم رفت بالا شدم ۷۰ کیلو میخوام برسم به ۶۲ یل ۶۳ 

راستش من کم کاری تیروئید دارم سه چهار ماه که پسرم و از شیر گرفتم یه دفعه وزنم رفت بالا شدم ۷۰ کیلو م ...

اگه زیر نظر دکتری حتما داروتو استفاده کن .تو گروهمون اینجوری بود که وزنو ضربدر ۲۰میکردن اگه میخواستن در هفته دروز فست بگیرن ۱۰۰-میکردن وگرنه ۲۰۰-میکردن خیلی از هم گروهیام به این روش وزن کم کردن بعدم اصلا قند مصنوعی نباید استفاده میکردیم غیراز اون روز آزادمون .هله هوله هم ممنوع بود شمام این روشو امتحان کن ان شاءالله نتیجه میبینی