2777
2789
نه دیگه مشخصه که خطهاش  ان شاالله به خوشی و سلامتی نی نیتو بغل بگیری

مرسی عزیزم همچنین

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

شرمنده اسی جان بزار دیگ

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی بذار 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

امکان داره اشتباه بزنه بی بی اخه من اصلااا پریودم منظم نبود 

چند وقته تو اقدامی 

نه خیالت راحت مثبته دیگه

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
مبارکه بیبی چک اصلا اشتباه نمیزنه

میدونی چرا میگم چون شش ماه قبل زنداداشمم زد واسه اون مثبت شد بعدش فرداش گرفت منفی شد

اسی یادت رفت تاپیک زدی؟ 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
چند وقته تو اقدامی  نه خیالت راحت مثبته دیگه

اصلا اقدام نبودم 🥴🥴کلا حامله نمیشدم یه سال و نیمه اصلا پریودام نامنظم بود حامله نمیشدم یه دفعه بیست روز عقب میتداخت کلا یه ساله و نیمه جلوگیری نمیکردم خودمم تو شک هستن چطوری شد 

میدونی چرا میگم چون شش ماه قبل زنداداشمم زد واسه اون مثبت شد بعدش فرداش گرفت منفی شد

منم هفته ی پیش زدم درجا مثبت شد فرداش منفی شد، مارک مدیکور 

ولی از شما هردوش مثبت شده بی شک بارداری

منک ندیدم عزیزم

پاک کردم عزیز شما عکس بی بی تو بفرس ببنیم

اصلا اقدام نبودم 🥴🥴کلا حامله نمیشدم یه سال و نیمه اصلا پریودام نامنظم بود حامله نمیشدم یه دفعه بیس ...

چرا حامله نمیشدی 

مشکلت چی بوده مگه

خداروشکر کن از ته دلت

برای ما منتظرا هم دعا کن 

منم دوساله منتظرم

منک ندیدم عزیزم

اسی عکسا کو

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن