2777
2789
عنوان

سرچ گوگل

93 بازدید | 16 پست

از سرچ های عجیب غریبی که تو گوگل داشتید بگید یکم بخندیم

البته اگه حال دارید

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

بذار برم نگا کنم😐💔😁

با من عز منطق حرف نزنین من اسطورع زندگیم پاتریکه..🙄🍃.                                                                               پاتریک: باب میشه یخچالتو قرض بگیرم؟                                   باب اسفنجی: مگه یخچال خودت چشه؟                           پاتریک:هیچی فقط خالیه..🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار برم نگا کنم😐💔😁

خودم در نهایت بی حالی تاپیک زدم بیخیال بابا

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
بذار برم نگا کنم😐💔😁

چرا مردها زبون آدم نمیفهمن

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   
خودم در نهایت بی حالی تاپیک زدم بیخیال بابا

اقدس الویه نی نی سایت که بودو چ کرد😐💔

با من عز منطق حرف نزنین من اسطورع زندگیم پاتریکه..🙄🍃.                                                                               پاتریک: باب میشه یخچالتو قرض بگیرم؟                                   باب اسفنجی: مگه یخچال خودت چشه؟                           پاتریک:هیچی فقط خالیه..🥺
اقدس الویه نی نی سایت کیست😐💔

مگه کیه؟😂😂

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   
اقدس الویه نی نی سایت که بودو چ کرد😐💔

😐😑😑😑😑

بعضی وقتا باید سریع خودتو جمع و جور کنی... یکی بزنی تو گوش خودتو بگی به داد خودت برس لعنتی... تو دیگه به دنیا نمیای!!!  
اقدس الویه نی نی سایت کیست😐💔

یجا تو تاپیکا دیدم از هم میپرسن کیه ولی دیگه سرچش نکردم😂😂😂

مگه کیه؟😂😂

خیلی تو سایت معروف بود همه میشناختنش😅

منم کنجکاو شدم

رفتم دیدم خیلی چندشی بود 😐😂

و اگه بگم فکر کنم بترکم😁

یجا تو تاپیکا دیدم از هم میپرسن کیه ولی دیگه سرچش نکردم😂😂😂

اره نرو 🤣🤣

خیلی تو سایت معروف بود همه میشناختنش😅 منم کنجکاو شدم رفتم دیدم خیلی چندشی بود 😐😂 و اگه بگم ...

پس واجب شد منم برم بسرچم