2777
2789
عنوان

احضار

| مشاهده متن کامل بحث + 2413 بازدید | 134 پست

اجنه کافر که همون شیطانه نیاز به تلاش زیادی نداره و از خداشونه بیان 

فقط سعی کنید سمت دعا نویسا نرید

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

آره ،میتونی تحقیق کنی  قوی ترین طلسم که خیلی سریعتر طلسم میکنه همون ستاره شش پری که وسط پرچم ا ...

پس بگو چرا روز به روز گرون تر میشه😂😂😂😂😂

و ایمان بیاورید به خدایی که به پیچک فرمود : «نرده را زیبا کن»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر ده ثانیه بلند یه بسم الله میگم.😂😂😂😂

من همینم میترسم اخه یمدت پیش میدونستم یکی خیلی برام جادو جنبل میکنه و صدای عجیب میومد تو خونه مثلا تی وی روشن میشد و اینا بعد که پرسیدم گفتن سوره بقره دان کن با گوشیت بزار تو خونه بخونه باورت نمیشه من گوشی میزاشتم رو اپن میرفتم سر ظرفشویی یه لحظه نگا میکردم میدیدم قطع شده دوباره میزاشتم میرفتم تو اتاق میدیدم خوندن سوره متوقف شده اعتنا نکردم اینقدر اینکارو کردم تا درست شد 

جالبه فکر میکردم گوشیم خرابه اهنگ میزاشتم باهاش ولی میخوند😐

من همینم میترسم اخه یمدت پیش میدونستم یکی خیلی برام جادو جنبل میکنه و صدای عجیب میومد تو خونه مثلا ت ...

یا خدا

و ایمان بیاورید به خدایی که به پیچک فرمود : «نرده را زیبا کن»
من همینم میترسم اخه یمدت پیش میدونستم یکی خیلی برام جادو جنبل میکنه و صدای عجیب میومد تو خونه مثلا ت ...

توی روایات دیدم یکی از چیزهاییکه شیطان دور میکنه کبوتره

مائده حالا هنوز بهش وابسته نشده ولی دختره طفلی شده  نه فکر نکنممم

امید وارم با همون دختره ازدواج کنه مائده رو هم بد بخت نکنه 

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   
یا خدا

الانم دوباره یادم اومده تو خونه هم تنهام گوشه مبل کز کردم گمونم امشب بتید برقا رو روشن بزارم بخوابم 

اخه لعنتی عصری هم نشسته بودم یه صدا تو حموم اومد رفتم دیدم در سطل افتاده کنارش

خدایااااا 😥😭😭😭😭

یکی بهم گفت لاک پشت خوبه بیار تو خونت نگه دار 

شنیدم لاک پشت اومد نیومد داره 

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   
شنیدم لاک پشت اومد نیومد داره 

اخه اون خانمه معتقد بود لاک پشت خوش یمنه ولی اگه اذیتش کنی و مواظبش نباشی نفرینت میکنه و زندگیتو نابود میکنه

خواهرم خیلی بدبیاری میاره بعد خانمه به خواهرم گفت تو زندگیت لاکپشتی چیزی نداشتی که مثلا از خونه بره خواهرم گفت چرا بچه بودم لاک پشت همسایمون رو ابنقدر با سنگ بزرگ زدم رو لاکش شکسته و مرده بعد خانمه میگفت پس همونه برا لاک پشته قران و فاتحه بخون🤐

اخه اون خانمه معتقد بود لاک پشت خوش یمنه ولی اگه اذیتش کنی و مواظبش نباشی نفرینت میکنه و زندگیتو ناب ...

چه جالب