2777
2789
عنوان

احضار

| مشاهده متن کامل بحث + 2477 بازدید | 134 پست
بچه ها به نمادهایی که توی اتاق گذاشتن دقت کنین ،اینها رو برای احضار اجنه استفاده میکنن ،اگه در مورد کابالیست ها مطالعاتی داشته باشین متوجه میشین ،فقط یک صفحه شطرنجی هم باید میذاشتن

اینجا کامرانی نیست که میاد شیطانه که احضار میشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شما از این فیلم میترسید!!! فیلم ترسنااااااک ببینید چکار میکنید دقیقا😱😱😱😱😱😱👻☠💀

من فقط صبح به صبح یه یر به سایت اقتصاد انلاین میزنم، میبینم واقعیتهای جامعه اونقدر ترسناکه که اینا فان محسوب میشه

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

دلم واسه اون دختره که میخاد ولش کنه سوخت چقدرم ناز بود 

آره واقعا

دلم برای مائده هم میسوزه که فکر میکنه دوسش داره

بنظرتون باهم ازدواج میکنن؟ 

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   
بابا یکی به کامرانی بگه مدیومه دروغه و دغل باز نباید بیاد روحش😂😂😂ول کن نیس لامصب

حالاواقعاکامیه نمیدونه بدبخت ماعده ۱۰ملیون خرج دیدنش میکنه 

من خدارادارم به جبران هرانچه که ندارم 
اختلاف سنی مائده و فرهاد گف چقدع؟ 

11 سال 

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔