2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه میاید نظرتونو بگیو

68 بازدید | 9 پست

اگه یه اشتباهی کرده باشید طرف مقابل ناراحت بشه بعد هم با معذرت خواهی ببخشتون حل بشه همه چی بعدش طرف هی ادا در بیاره سرد پیام جواب بده به قولی شل کن سفت کن کنه چه رفتاری باید نشون داد شما بودید چکار میکردید. خب معذرت خواهی کردم رفت
تموم شد دیگه چرا کشش م

یده
دلم فقط آرامش میخواد... 

خودتو بزن ب اون راه  زمان بگذره درست میشه

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی نیس راهنمایی کنه؟ حتما باید تاپیک بیخود باشه تا بیاید

ب نظرم بهش بگو ک از این رفتارش خوشت نمیاد و خستت میکنه و از رابطه سردت میکنه بهش بگو اگ‌منو دوس دارس واقفن ک نباید این رفتارا رو نشون بدی چون کم کم از رابطه زده میشم ولی بگو اگ‌دوس نداری میتونی ب همین رفتارت ادامه بدی اگ‌خودشو درست کرد یعنی دنبال کات نیس فقد ی کم ناراحت بوده و گرن اگ درست نکرد بدون همش بهونه پیچوندنه.من ی بار دوس پسرم اینجوری میکرد اینو بهش گفتم هم‌معذرت خاهی کرد هم بعدش سعی کرد بهتر شه ب نظرم اینکارو بکن