2821
2789
چیزی از اینده فهمیدی؟

درست نمیگن تقصیری ام ندارن اون خورده پاهاشون به منابع خاصی دسترسی ندارن همه ی آسمونا به روشون بستس اخبار خاصی رو نمیتونن شکار کنن برای فهمیدن در مورد آینده یا باید سرکتاب بگیری که من حالشو ندارم یا باید تسخیرات بزرگ انجام بدی که اون من هنوز به اون مرحله نرسیدم فعلا به همین چرت و پرتایی که حس شیشمیایی که نی نی سایت میگن اکتفا میکنم روحم آروم میشه😁🤣

برو توبه کن هم گناه داره همم خدا بهت رحم کنه

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نزدیک  ۱۰ سال خانوادم دنبال باطلی بودن هر جا میگفتن میرفتیم بعد دوباره سرکتاب بعد نه باز جادو دارید

هر روز مشکلاتمون بیشتر شد مریضی های بد ماهم حالیمون نبود

بعد اجنه شروع کردن به آزار من دوباره رفتیم از پستی تا حضوری

من اواسط فهمیده بودم یه چیزی این وسط غلطه

از دعانویسا سوال میکردم و بعد شروع کردم به تحقیق

فهمیدم این دعا نویسا جن زده هستن و خودشون نمیتونن دیگه ننویسن

اینا واسطه شما و اجنه هستن و اون جن با مراجعه شما اجازه دادین وارد هالتون بشه و از هالتون انرژی میگیره

گاهی هم میاد و نمیره

برای من فقط نماز اول وقت و یه قنوت قرآنی که تو نت پیدا کردم موثر شد و دربرابرم ضعیف شدن .

حرفای دعانویسا حرفای اجنه شونه و اونا آینده رو نمیدونن فقط حال و گذشته اونم از روی هالتون میفهمن 

خیلی چیزا رم دروغ میگن 

هر حیله ای که بگی به کار میبرن که هی بری پیششون.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792