2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سرکتاب از دید اسلام اصلا اعتبار نداره  رفتن پیش رمال و دعا نویس  گناه سرچ کنید نظر مرا ...

در مورد علم رمل و دعانویسی بیشتر مطالعه کنید حداقل ن تو اینترنت که کلا اطلاعات غلطه علم رمل و دعا نویسی از سمت پیامبرانه

نه ی کتاب بود باز کرد و ی چیزایی بهم گفت  گفت بچگی سختی داشتی، به هر کسی وفا کردی جفا دیدی، و ...

الان توی اینترنت هم بزنی سرکتاب انلاین  با حروف ابجد اسم خودت و مادرت رو واردکنی همون اطلاعات رو میاره. یعنی طالع رو میاره. نمیدونم چه رازیه خیلیاش انگار درسته. 

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن

آخه کدوم کتاب؟سر کتاب ینی چی اینا همش الکیه حالا یکی کارش باقرآنه اون فرق میکنه

میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴

نه ی کتاب بود باز کرد و ی چیزایی بهم گفت  گفت بچگی سختی داشتی، به هر کسی وفا کردی جفا دیدی، و ...

درسته عزیزم من اعتقاد دارم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
راجع اینده گف؟

اره گفت ی چیزی گفت من گریه کردم گفت همه اونایی که الان دارن اذیتت میکنن ی روزی محتاجت میشن گفت خونه پدری زیاد خیری ندیدی اما خونه شوهر خیر میبینی و ی فرزند با برکت قسمتت میشه 

بعد گفت تو طاعت خدا کوتاهی میکنی راست گفت 

گفت روزیت زیاده ...

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز