2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا همه بیاید

75 بازدید | 11 پست

لطفا هر کی بلده چجوری نی نی سایت رو حذف کنم مرحله به مرحله برام بگه جون عزیزتون

به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم  

اون تاپیکتو قفل کردی گلم خواستم اینجا بهت بگم ببین ۹۰ درصد دانش آموزا الان عاشق اون مشاور شدن طبیعیه ولی مشاور به هیچکدومشون پا نمیده و اگه میبینی مهربونه باهات با همه ی دانش آموزاش مهربونه و اونا براشون عادی شده هرسال چندین نفر از دانش اموزاشون عاشقشون میشن ولی ببین نرفته با هیچکدومشون

ممکنه حرفام تلخ باشه ولی حقیقته و هر چی زودتر وابستگیت رو از بین ببری به نفعته و راحت تری

موفق باشی گلی🌸🌸🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حتی اگر کاربریتو حذف کنی باز هم تاپیکت تو گوگل میمونه نی نی یارو صدا میکنم بهش بگو نام کاربری ...

کجا نی نی یار رو پیدا کنم میخوام نام کاربری عوض شه

به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم  
میاد تاپیکت بهش بگو

چند تا نی نی یار دیگه پیام دادم نیومدن