2777
2789
آرزو من لباساشو و البته همه وسایلشو دو ماهی میشه میخرم و دو هفته پیش تموم شد اما تخت و کمدش مونده الان بیشتر رنگ سفید مده... هم دختر هم پسر ... فقط طرحهاشون فرق میکنه
قبلا:::خدایا خودت کمک کن پسرم سالم بیاد بغلم... حالا من سه تا قلب دارم که هرکدوم نزنه میمیرم...... حالا::: خدایا شکرت پسرم سالم اومد بغلم... حالا من سه تا قلب دارم که هرکدوم نزنه میمیرم...... خاله میشه به منم رای بدین؟ http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015011411182768370

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان فقط چند تا تیکه اش مونده تقریبا تکمیله
یا نُورُ یا بُرهَانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکفِنِی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ اَسئَلُکَ النَّجاة یَومَ ینفخ فِی الصُّورِ
ایشاله که به وقتش زایمان میکنی من چندروز دیگه میرم تخت و کمدشم بخرم نزار بمونه آخرش اذم سنگین میشه نمیتونه بره بگرده چیزایی که دوس داره بخره من هفته بعد تخت و کمد میخرم سیسمونیهاشو تا شروع محرم میچینم ایشاله
قبلا:::خدایا خودت کمک کن پسرم سالم بیاد بغلم... حالا من سه تا قلب دارم که هرکدوم نزنه میمیرم...... حالا::: خدایا شکرت پسرم سالم اومد بغلم... حالا من سه تا قلب دارم که هرکدوم نزنه میمیرم...... خاله میشه به منم رای بدین؟ http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015011411182768370
آرزو اگه تهرانی نگران نباش چون یه روزه میتونی همه چی بخری اما من تو شهرستان هی باید میرفتم و میومدم تا دو تا جنس به درد بخور پیدا کنم تازه ماه آخر بارداریم محرم میشه که عملا نمیشه کاری کرد
یا نُورُ یا بُرهَانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکفِنِی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ اَسئَلُکَ النَّجاة یَومَ ینفخ فِی الصُّورِ
آره فقط وان حموم مونده و سرویس قابلمه و پوشک و دستمال مرطوب و اینا که اونم چیز خوب پیدا نکردم وگرنه میگرفتم.مامانم میگه تا قبل محرم به فامیلا نشون بدیم دیگه باشد کامل باشه
آرزو من پدرم دراومد تو شهرستان یه جا میری یه چی داره یه چی نداره تازه اونی که داره اصلا به دلت نمیشینه.بعد هم اگه چیزی پسندیدی بخر من چند تا چیزو گذاشتم بعدا بخرم دیدم بردن
کلا هلاکی سیسمونی خریدن تو شهرستان زیاده چون هی باید بچرخی و بگردی و ماه به ماه جنسهای جدید رو چک کنی دیگه سنگین باشی که خودتم باید بکشونی این طرف اون طرف البته اگه سیسمونی کامل بخوای بگیری
منم شهرستانم درسته خرید از تهران خیلی راحت تره