2777
2789
عنوان

روزی بچه

120 بازدید | 16 پست

راسته میگن بچه بیادروزیش باخودش میاد و زندگیتون از این رو به اون رو میشه؟؟ 

اگه اینجوریه اون همه فقیر و بدبخت بیچاره داریم با کلی بچه چرا پس شکم همون بچه رم نمیتونن سیر کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله واقعا دیدیم...

اوناهم ممکنه به عوامل دیگه بستگی داشته باشه مثلا امتحان خدا باشه یا تقدیر یا بی عرضگیشون یا .....

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

بله یارانه اش رو با خودش میاره. ماهی ۴۵ هزار تومن ناقابل

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

منظور برکت و ایناست منم قبولش دارم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اولا که روزی فقط پول نیست

دوما کسایی که از رحمت خدا نا امید باشن روزیشونم کمه

سوما بعضی وقتا فقر سراغ آدما میاد که امتحانیه از جانب خدا و توی این مواقع باید خدا رو شکر کرد و قانع بود

چهارما میتونه خیلی دلایل دیگه هم داشته باشه

حالا متوجه شدی؟

تا حدودی اعتقاد دارم،حداقل برا خودم.

من هر دوتا دخترام که به دنیا اومدن وضعیت مالیمون هزار درجه فرق کرد....چیزی بیش از روزی خودشون رو آوردن.من و همسرم هم خیلی تلاش میکردیم ولی خب دست خدا رو هم نمیشه نادیده گرفت.

اولا که روزی فقط پول نیست دوما کسایی که از رحمت خدا نا امید باشن روزیشونم کمه سوما بعضی وقتا فقر س ...

دعوا ک نداریم بعدشم الان مشکل خیلیا مالیه شاید من به شخصه مشکل خاصی نداشته باشم ولی نتونم از پس خرج بچه تو این اوضاع بر بیام اینایی ک میگن روزیشو خودش میاره اینهمه بچه فقیر روزی اینا کجاست پس

روزی اوگه به پول و اینا نمیگن پس چیه از نظر شما

وقتی می‌بینند نون شب خودشون رو ندارن و آینده تامین نیست واسه بچه اقدام نکنن

خب پس یه جورایی روزی و این حرفا نیست خودمون اول باید تامین بشیم تا به بچه برسیم دیگه