2777
2789

سالروز وفات حضرت خدیجه(س)

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ببخشيد دوباره مزاحمتون شدم

من دانشجوى دندونم. همش احساس ميكنم هيچى بلد نيستم. چه تئورى چه عملى. از ترم ٨ افتاد توى كرونا ديگه خيلى بدتر شد. 

من الان خودم مطالعه ميكنم اما روزى حدود ٢ ساعت. هركارى ميكنم بيشتر نميتونم

به نظرتون چقدر بايد بخونم؟

لطفا براى آرامشم يه صلوات بفرستين🌹🙏
سلام ببخشيد دوباره مزاحمتون شدم من دانشجوى دندونم. همش احساس ميكنم هيچى بلد نيستم. چه تئورى چه عملى ...

سلام 

خواهش میکنم عزیزم

کاملا حق داری کیفیت اموزش تو کرونا به شدت افت کرده اونم رشته ی ما که ۸۰ درصد مطالبو تو بالین یاد میگیریم .چاره ای نیست جز اینکه خودتونو وفق بدین.ساعت مطدلعه الکی زیاد فایده ای نداره باید انگیزه برای یاد گرفتن واست وجود داشته باشه که بری سراغ خوندن .به نظرم تو اینستا پیجای اموزشی رو فالو کن هم نکته میگن هم اموزش عملی دارن بعضا هم انگیزت زیاد میشه

سلام  خواهش میکنم عزیزم کاملا حق داری کیفیت اموزش تو کرونا به شدت افت کرده اونم رشته ی ما که ...

مرسى بله فالو ميكنم پادكست هاى دندونپزشكى هم گاهى گوش ميدم

انقدر اين چند وقت به خودم سخت گرفته بودم كه بيشتر و بيشتر بخونم و همش خودم رو سرزنش ميكردم كه امروز خيلى حالم بد شد دلزده شدم ديگه دلم نميخواست هيچى بخونم😔

شما تو دوره دانشجويى كار ميكرديد؟ منظورم كلي هست، چه كار دندونپزشكى چه هر كار ديگه اى كه درامد داشته باشيد؟ اخه من كار نميكردم همش خودمو سرزنش ميكردم كه چرا مستقل نيستم الان يه ماهه كار مشاوره رو شروع كردم به خاطر اونم ناراحتم همش استرس دارم

مرسى بله فالو ميكنم پادكست هاى دندونپزشكى هم گاهى گوش ميدم انقدر اين چند وقت به خودم سخت گرفته بودم ...

نه عزیزم من کار نمیکردم اصلا.نه وقتشو داشتم نه شرایطشو 

به نظرم به خودت سخت نگیر یه مدت استراحت کن ذهنت ازاد باشه بعد دوباره برگرد سر درس

ميشه چند تا از اين پيجاى اموزشى كه از نظر خودتون خوبن رو بگين

اره عزیزم 

Dentoffice

Dr.hamed_mortazavi

Dentist.world

Dentistrysocial

In1mindentistry

و خیلی پیجای دیگه هست که من خاطرم نیست

اره عزیزم  Dentoffice Dr.hamed_mortazavi Dentist.world Dentistrysocial In1mindentistry و ...

ممنون خيلى لطف كرديد

شما دانشگاه دولتى بوديد؟ دانشگاه دولتى ار ترم چند به دانشجوها حقوق ميده؟