2777
2789
عنوان

سرماخوردگی

49 بازدید | 6 پست

بچه تا حالا کدومتون تست کرونا داده علائمش چیه دقیق درد داره تست دادن یه چی بگین دارم دیونه میشم😑😑😑

گاهی به خواستن نیست وقتی قرار نباشد اتفاق بیوفتد حتی از دست سرنوشت هم کاری بر نمیاید گاهی کوه به کوه نه اما ادم به ادم میرسد کنار هم پیرشدن با کنار ایستادن و نگاه کردن و پیرشدن با یکی دیگه خیلی فرق دارد بی رحم ترین شکل ممکن در زندگی اینه یه نفر را توی خودت سرکوب کنی اه ای خدا چقدر سخت است زندگی در دنیای فانی ات مدارا کن با دل عاشقمان☺

چند جور تست هست یکیش اینجوریه که قرقره میکنن میریزن تو ظرف.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان منو شوهرو پسرم سرما خوردیم ولی نمیریم تست بدیم آخه چرا خودمونو بندازیم تو دردسر 

اخه منم سرماخوردم و فقط تب و لرز دارم ۴ روزه امروزم دکتر رفتم اونایی ک کرونا دارن اصن غذا نمیتونن بخورن که 

گاهی به خواستن نیست وقتی قرار نباشد اتفاق بیوفتد حتی از دست سرنوشت هم کاری بر نمیاید گاهی کوه به کوه نه اما ادم به ادم میرسد کنار هم پیرشدن با کنار ایستادن و نگاه کردن و پیرشدن با یکی دیگه خیلی فرق دارد بی رحم ترین شکل ممکن در زندگی اینه یه نفر را توی خودت سرکوب کنی اه ای خدا چقدر سخت است زندگی در دنیای فانی ات مدارا کن با دل عاشقمان☺
چند جور تست هست یکیش اینجوریه که قرقره میکنن میریزن تو ظرف.

اون دیه چجوریه

اخه منم سرماخوردم و فقط تب و لرز دارم ۴ روزه امروزم دکتر رفتم اونایی ک کرونا دارن اصن غذا نمیتونن بخ ...

والا ما هم خدارو شکر خوبیم الان بهترین کار اینه دکتر نریم با خوردن مایعات و میوه و استراحت خوب شیم حالا بدونی کرونا داری یا نداری چه دردی ازت دوا میکنه

والا ما هم خدارو شکر خوبیم الان بهترین کار اینه دکتر نریم با خوردن مایعات و میوه و استراحت خوب شیم ح ...

اخه خونمون سن بالا هس بخاطر اونا میترسم