2821
2789
عنوان

عروس هلندی

195 بازدید | 21 پست

میخوام عروس هلندی بخرم 

ولی بابام میگه من میدونم تو نگهداری نمیکنی 😐🤣

راستش خودمم میترسم بگیرم بعد چند که ذوقم تموم شد درست حسابی نگهداری نکنم 

البته خیلی به این اعتقاد دارم که اگه واقعا دوسش داشته باشم سوسول بازیم میذارم کنار 😐🤣🤦🏻‍♀️

کسی عروس هلندی داشته یه ذره از تجربیاتشو بهم بگه؟

من عاشقشم😍🤩

ولی حوصله نگه داریشو ندارم

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کار خاصی نداره ی دونه و آب بذاری جاشو ی روز درمیون تمیز کنی که 5 دقیقه کلا وقتمیگیره اینا

انقد ارتباط خوبی برقرار میکنه که مثل بچه کوچولو میشه تو خونه همه دوسش دارن قربون صدقشمیرن باهاش بازی.میکنن

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

من دارم خیلی هم دوسش دارم 

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
آزاد میذاری تو خونه بگرده؟

در طول روز یکی دو بار اندازه یک ساعت هربار ول میچرخه بعد میذاریم تو قفس پسرمم ولش کنی مدام میذارش رو سرشو شونشو....بقیه وقتام که تو قفسه رو تابش خوش خوابن و خیلی خودشونو تمیز میکنن و عروس ما خوش خوانم هست چهچهی میزنه بیا و ببین اسم پسرمم بلد شده صبح ها که بیدار میشه ما هنوز خوابیم آروم پسرمو صدا میزنه 😍😍😍😄😄😄

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
کدومشون😆 من چندتا دارم  اگر میخوای اهلی باشه ،یا از همون اول ک داری میخری دستی بخر یا جوجه بخ ...

نمیدونم کدوم 

یه توضیح کلی بده😐🤣

از قیافه جوجه هاش خوشم نمیاد میدونی 🤣🤣

عزیزم 🥺 نره یا ماده؟ عکسشو میشه بدی؟

نر

2823
2791
2779
2792