2777
2789
عنوان

چاق شم

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 23 پست

😭😭

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزيزم شما كه دامپزشكي من يه سؤال دارم ما يه گربه كه تصادف كرده بود اورديم خونه هنوز تشنج ميكنه ومناسفانه حامله است چه دارويي بهش بديم كه بچش سقط بشه چون خودش حالش خوب نيست وچه قرصي بديم براي باردار نشدنش من از نظر مالي خيلي وضعم خوب نيست كه برم دامپزشكي

هيچ
عزيزم شما كه دامپزشكي من يه سؤال دارم ما يه گربه كه تصادف كرده بود اورديم خونه هنوز تشنج ميكنه ومناس ...

واسه حامله نشدن عقیمش باید کرد

حتما باید ببری دامپزشکی ببخشی ها ولی من از گربه نفرت دارم چندشم میشه😬😬😬

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
فدات شم به نظرت نون سنگگ لاغر میکنه؟

عزیزم.. کلا نون و برنج چاق میکنه من حتی برنجو با نون میخوردم😁 یه چیزیم که خیلی میخوردم سیب زمینی سرخ کرده با پنیرپیتزا بود 

سیب زمینی اب پز لاغر میکنه تقریبا ولی سرخ کردش چاق میکنه

عزیزم.. کلا نون و برنج چاق میکنه من حتی برنجو با نون میخوردم😁 یه چیزیم که خیلی میخوردم سیب زمینی سر ...

فدات شم عزیزم خدا خیرت بده 

خواهش میکنم گلم ممنون از دعای خوبت🌹

فدات

ببین من از تجربه شخصی خودم میخوام بگم یه مدت پودر چاقی مسمن فریور مصرف کردم نتیجه فوق العاده ای داشت برام هم روی اشتهام هم روی جذب بدن توی یک ماه 4 کیلو چاق شدم به نظرم شمام استفاده کنین پشیمون نمیشین salamat_farivar