2777
2789
عنوان

بیچاره بچم😞

484 بازدید | 10 پست

کاش ما پدرو مادرش نبودیم بچم جز ما هیچکسو نداره هیجارو نداریم بریم همش دوسالشه همش دلش بازی میخاد منو ک انقد شوهرم عصبی کرده و هروز اینکارومیکنه همش تو خودمم یا سرش داد میزنم اونم بهانه میگیره گریه میکنه باباش انقد خسیسه ی اسباب بازی براش نمیخره صب تا شبم خونه نیس وختیم بیاد درگیریم باهم کاش ی شوهر خوب و مهربون داشتم ی داداش یا ابجی واسه بچم میاوردم تنها نباشه انقد خودمم حالم از خونه بهم میخوره ولی هیجارو ندارم برم بیرونم ک شوهرم نمیزاره برم تو ی شهرستان کوچیکیم ک هیجایی نداره هعی ...

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

اینطوری ادامه بدید یه بچه عقده ای با کلی مشکل روحی و روانی بزرگ می کنید

به خودتون بیاید گناه بچه چیه

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینطوری ادامه بدید یه بچه عقده ای با کلی مشکل روحی و روانی بزرگ می کنید به خودتون بیاید گناه بچه چی ...

خب چیکار کنم وقتی جایی نیس برم اسباب بازیم ک پدرش نمیخره خودمم ی عالمه مشکل روحی دارم چکاری از دستم برمیاد

خودت بازی کن باهاش باهم نقاشی بکشید توپ بازی اب بازی 

ساعت های خلوت ببرش پارک خودت

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
اخی،رو گوشیت براش برنامه کودک اینا دانلود کن نگاه کنه سرگرم میشع

گوشیم مدام دستشه خیلی وابسته شده و این ضرر داره اما الان ی زره دلشو زده دوس ندارم انقد گوشی دستش باشه

خب چیکار کنم وقتی جایی نیس برم اسباب بازیم ک پدرش نمیخره خودمم ی عالمه مشکل روحی دارم چکاری از دستم ...

مشکلات روحیتو تخلیه نکن رو بچه

بعد هم بچه با یکی دوتا چیز کوچیک هم شاد میشه هم سرگرم

فکر میکنی زندگی من خیلی گل و بلبله؟

نه ولی تا جایی که میتونم به شوهرم محبت میکنم تا عادتم بشه و دخترمم محبت رو با چشم ببینه

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

ی زره بازی میکنم ولی بیشتر اعصابم نمیکشه همش ب بدبختیام فک میکنم این ک چ اینده ای در انتظارمه

ی زره بازی میکنم ولی بیشتر اعصابم نمیکشه همش ب بدبختیام فک میکنم این ک چ اینده ای در انتظارمه

فکر کردن به بدبختی بدبختی میاره.

دعوتنامه نفرست

اگر خانه داری خیلی باهاش بازی کن

بذار بازی کردن رو یاد بگیره

خنده ها ی اون حال خودتم خوب میکنه

مشکلات روحیتو تخلیه نکن رو بچه بعد هم بچه با یکی دوتا چیز کوچیک هم شاد میشه هم سرگرم فکر میکنی زند ...

اخه گیر میده ب یچی ک میخاد مصلا در یخچالو باز بزار نبند در راهرو باز بزار برم میترسم بیفته از پله بزور اخر میارمش اونم گریه یا مدام دلش اهنگ میخاد اونم هیشکدومو نمیپسنده هی اشاره میکنه عوضش کن ی سریال میخام لبینم ینی سردرد میگیرم از دستش اخه منم دل دارم

فکر کردن به بدبختی بدبختی میاره. دعوتنامه نفرست اگر خانه داری خیلی باهاش بازی کن بذار بازی کردن ر ...

من اصلا بازی بلد نیستم این خیلی کوچیکه در حدی ک الکی دنبالش کنم اونم فرار میکنه میخنده باز خستع میشم چیزی ب ذهنم نمیرسه ک اینم خوشش بیاد