2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم...ان تی ۲.۳ و سندروم ۱ به ۸۰۴....خودم ۳۱ساله ام...شما چی؟

من nt۲/۵ریسکم۱به۱۹۱،سنمم۲۶،شماکه وضعت از من بهتره جوابش خوبه شک نکن،روزای سختی داری قشنگ درکت می کنم هرچی هم اطرافیان بگن خوبه تا جوابش نیاد آروم نمیگیری،ولی مطمئن باش خوبه

من nt۲/۵ریسکم۱به۱۹۱،سنمم۲۶،شماکه وضعت از من بهتره جوابش خوبه شک نکن،روزای سختی داری قشنگ درکت می کنم ...

فدایه قلب مهربونت گلم...برام دعا کن تو بد برزخی هستم چون دیر سلفری دادم الان ۱۷ هفته و ۵ روزم جواب فکر کنم یک هفته دیگه میاد.۲۳ فروردین دادم

فدایه قلب مهربونت گلم...برام دعا کن تو بد برزخی هستم چون دیر سلفری دادم الان ۱۷ هفته و ۵ روزم جواب ف ...

قربونت عزیزم،چشم حتمآ،به منم گفتن جوابش ۲۰روزه میاد ولی خیلی زود اومد،تو هم واسه من دعا کن،خیلی محتاجم به دعا

قربونت عزیزم،چشم حتمآ،به منم گفتن جوابش ۲۰روزه میاد ولی خیلی زود اومد،تو هم واسه من دعا کن،خیلی محتا ...

اگر لایق باشم حتما...خدا گره از کاره همه بنده خاش باز کنه انشاالله 

جوابش چی بود خانمی ریسکت چند بود تو ان تی بیشتر توضیح میدی؟

عددارو یادم نیس اما دکترم گفت چون جفتت نارسایی داره احتمالا عقب افتادست و هزارجور کوفتو زهر مار.اخرشم آز دادم هیچی نبود.خیییلییی تحقیق کردم چ توی نت چ جاهای مختلف(مثلا توی خود مطبا و آزمایشگاها)دیدم شده ی جور بازار برای بعضیا ک پول ب جیب بزنن.باور کن.ااکی میفرستن واسه پوووول.برای من ک اینجوری بود

چقد گرفتن ازت آزمایشو؟

[QUOTE=186981823]عددارو یادم نیس اما دکترم گفت چون جفتت نارسایی داره احتمالا عقب افتادست و هزارجور کوفتو زهر مار.اخرش ...[/QUOT

۳.۴۰۰ دادم عزیز....دعا کن تله پول باشه من راضیم...خیلی استرس دارم

[QUOTE=186981823]عددارو یادم نیس اما دکترم گفت چون جفتت نارسایی داره احتمالا عقب افتادست و هزارجور ک ...

مطمعن باش اصلا حرص نخور.توام ی سرچ تو نت بکن خیالت ی کم راحت شه.بهم خبر بده چی بود جوابش.همینجا تگ کن بیام جواب آزمایشتو بگو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز