2777
2789
عنوان

ازدواج دهه هشتادیا

596 بازدید | 94 پست

خیلیا میگن ک معلوم نیس فرهنگشون ماله کدوم دورانه ک اینقدر سن پایین ازدواج میکنن

ولی نمیگن فرهنگ خودشون ماله کدوم دورانه ک هنوز یاد نگرفتن تو زندگیه کسی دخالت نکنن

هنوز متوجه نشدن ک هرکسی و تو گور خودش میزارن.اگر از زندگیشون راضین به خودشون مربوطه

اگه احساس بدبختیم میکنن به خودشون مربوطه.اگه بقیه خیلی باااا فرهنگن،یاد بگیرن ک واسه زندگی بقیه تاپیک نظر سنجی نذارن 

اگه فرهنگ دارن،دل نشکنن 

خیلی از دهه هشتادی های متاهل ک نظراتتون رو میخونن،که از فرهنگ و شعور و خانواده و عقل و... حرف زدین،دلشون میشکنه

لااقل یاد بگیرین تو دنیای مجازی دل نشکونین

فضول_نباشیم# دل_نشکنیم# 😏

تاپیکم باز میذارم ،هرچیم دلتون خواست بگین

#بافرهنگ_باشیم 

دوستان تو تلگرام کانال مذهبی دارم ممنون میشم اگه حمایت کنین @mahdaviat_313_mahdi           اجرتون با امام زمان عج 😊چـادری اگر هستم،لباس های قشنگ هم دارم،غروب جمعه اگر دلم میگیرد،شادی ها و دیوونه بازیای دخترونه ام سرجایش است،سر سجاده اگر گریه میکنم!گاهی هم از ته دل میخندم شایدجایم بهشت نباشد!اما چادر من بهشت من است 🥰خدایا دوستت دارم💕💕

من۱۷سالگی ازدواج کردم خیلی راضی ام⁦✌️⁩الآنم خیلی زندگی خوبی دارم

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

ازدواج کنن هر چقدرم میخان بچه به دنیا بیارن ولی ترویج نکنن ازدواج زیر هیجده سال فاجعه است

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من۱۷سالگی ازدواج کردم خیلی راضی ام⁦✌️⁩الآنم خیلی زندگی خوبی دارم

ایشالله ک همیشم خوشبخت باشی🌹🌹

دوستان تو تلگرام کانال مذهبی دارم ممنون میشم اگه حمایت کنین @mahdaviat_313_mahdi           اجرتون با امام زمان عج 😊چـادری اگر هستم،لباس های قشنگ هم دارم،غروب جمعه اگر دلم میگیرد،شادی ها و دیوونه بازیای دخترونه ام سرجایش است،سر سجاده اگر گریه میکنم!گاهی هم از ته دل میخندم شایدجایم بهشت نباشد!اما چادر من بهشت من است 🥰خدایا دوستت دارم💕💕
ازدواج کنن هر چقدرم میخان بچه به دنیا بیارم ولی ترویج نکنن ازدواج زیر هیجده سال فاجعه است

باشه

ولی لطفا بهشونم توهین نشه چون خیلی فاجعه تره

ایشالله ک همیشم خوشبخت باشی🌹🌹

قربونت عزیزم،همچنین شما⁦❤️⁩

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

به من ربطی نداره چرا طرف قبل از اینکه به سن قانونی برسه و تو جامعه بعنوان یه بزرگسال شناخته بشه ازدواج میکنه؟

ولی همیشه مخالف این قضیه هستم و اگر روزی دختردار بشم تا به یه ثبات و موقعیت اجتماعی نرسه اجازه نمیدم ازدواج کنه. ازدواج فقط رفع نیاز جنسی نیست. به چنین دیدگاهی میگم جفتگیری، نه ازدواج.

نطر شخصیمه و میتونه مخالف یا موافق داشته باشه

ولی تو صدا و سیما اجازه ندارن. بچه ای که سرش به درس و کتابشه با اینجور برنامه های مزخرف سر به هواش کنن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان بیشتر دهه هشتادیا ازدواج کردن  دیروز یه زوجی دیدم داخل تلویزیون بچه هم داشتن ان شالله خوش ...

ایشاالله ک همه زوج ها خوشبخت باشن

عاشق شدین ؟؟

تقریبا🥺🥺🥺🥺 علی۲۰سالش بود من۱۷،هنوز زیاد از عاشقی سردر نمیاوردیم،ولی بعد از ازدواج عاشق شدیم وحشتناک،هنوزم که هنوزه،عاشقشم اونم عاشقمه⁦❤️⁩