elham_73 مدیر عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 2386 عنوان یه دنیا حرف...👶🏻💉 | مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 42 پست این عکس یه دنیا حرف داره...🥺👶🏻💉یه دنیا حرف از روزهای سخت انتظار...🤰 1400/02/02 | 16:56 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eliyaaaa عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 593 موفق باشید شما تو سال کنکور پیش اومد براتون که خیلی دلسرد بشید؟یا یه مدت اصن نخونید؟چجوری برمیگشتین؟ ... تا دلت بخواد ولی باید دوباره برگردی برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات بفرستی ممنونتم💕💕....اگه فرستادی بهم بگو تا منم برا حاجتت دعا کنم...برا هم دعا کنیم قشنگ تره💐🌸💐🌸💐
نورالدین_خان_زاده عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 4699 بله دوران بعد از عید این خاصیت رو داره که خیلیا جا میزنن اما بخاطر هدفم مجبور بودم خودمو مجدد جمع و ... هووم من که کلا دلسرد شدم اصن هرکاری میکنم فایده نداره .به هر حال ممنون ازتون شما هنوز نورالدین قاتل رو نشناختین باباگیان😎
نورالدین_خان_زاده عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 4699 تا دلت بخواد ولی باید دوباره برگردی رسیدی به هدفت؟من متاسفانه از عید تا الان خیلیییی ساعتم افت کرده خیلی خیلی . اصن نمیدونم چم شده میگم قبول نشم بدرک . در این حد شما هنوز نورالدین قاتل رو نشناختین باباگیان😎
eliyaaaa عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 593 رسیدی به هدفت؟من متاسفانه از عید تا الان خیلیییی ساعتم افت کرده خیلی خیلی . اصن نمیدونم چم شده میگم ... اره عادیه پزشک عمومیم فعلا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات بفرستی ممنونتم💕💕....اگه فرستادی بهم بگو تا منم برا حاجتت دعا کنم...برا هم دعا کنیم قشنگ تره💐🌸💐🌸💐
نورالدین_خان_زاده عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 4699 اره عادیه پزشک عمومیم فعلا موفق باشی عزیزم . شما هنوز نورالدین قاتل رو نشناختین باباگیان😎
eliyaaaa عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 593 موفق باشی عزیزم . همچنین عزیزمبهترین ها رو برات ارزو میکنم برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات بفرستی ممنونتم💕💕....اگه فرستادی بهم بگو تا منم برا حاجتت دعا کنم...برا هم دعا کنیم قشنگ تره💐🌸💐🌸💐
eliyaaaa عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 593 الهام فک کنم تو بخش کرونایی نیستی ک فقط ماسک زدی برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات بفرستی ممنونتم💕💕....اگه فرستادی بهم بگو تا منم برا حاجتت دعا کنم...برا هم دعا کنیم قشنگ تره💐🌸💐🌸💐
نورالدین_خان_زاده عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 4699 همچنین عزیزم بهترین ها رو برات ارزو میکنم ❤😘 شما هنوز نورالدین قاتل رو نشناختین باباگیان😎
elham_73 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 2386 الهام فک کنم تو بخش کرونایی نیستی ک فقط ماسک زدی اتفاقا وسط کرونام😂
eliyaaaa عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 593 اتفاقا وسط کرونام😂 جدییی میگی اخه ی ماسک من دوتا۰۰۰ با لباس و بدبختی و۰۰۰ برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات بفرستی ممنونتم💕💕....اگه فرستادی بهم بگو تا منم برا حاجتت دعا کنم...برا هم دعا کنیم قشنگ تره💐🌸💐🌸💐
elham_73 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 2386 الهام فک کنم تو بخش کرونایی نیستی ک فقط ماسک زدی تو هم دانشجوی پزشکی هستی یا فارغ تحصیل؟
eliyaaaa عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 593 اما خب اینجا شیفتم تموم شده بود بعد یادم اومد عکس نگرفتم😁 یه لحظه رفتم دوباره نشستم عکس گرفتم پاشد ... خسته نباشی دلاور۰۰۰ خداقوت پهلوان سال اول طرحته حتما برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات بفرستی ممنونتم💕💕....اگه فرستادی بهم بگو تا منم برا حاجتت دعا کنم...برا هم دعا کنیم قشنگ تره💐🌸💐🌸💐
eliyaaaa عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 593 تو هم دانشجوی پزشکی هستی یا فارغ تحصیل؟ نه من تموم کردم طرحمم دیگه داره تموم میشه برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات بفرستی ممنونتم💕💕....اگه فرستادی بهم بگو تا منم برا حاجتت دعا کنم...برا هم دعا کنیم قشنگ تره💐🌸💐🌸💐
eliyaaaa عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 593 اره😁 برا همینه همه اوایل اینجورن برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات بفرستی ممنونتم💕💕....اگه فرستادی بهم بگو تا منم برا حاجتت دعا کنم...برا هم دعا کنیم قشنگ تره💐🌸💐🌸💐
elham_73 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 2386 نه من تموم کردم طرحمم دیگه داره تموم میشه عه بسلامتی 😍