2777
2789
عنوان

کینه

107 بازدید | 9 پست

دیروز یه برنامه می‌داد . ازین برنامه‌ها ک جایگزین ماه‌عسل شدن... یه خانومی بود که بعد ده سال با فرد مورد علاقش ازدواج کرده بود . بعد طی یه حادثه برادرشوهرش با ماشین چمن زنی میاد رو پاهاش و یکی از پاهاش قطع میشه. اون‌طور که از حرفاشون به‌نظر می‌رسید حادثه عمدی بوده! بعد خانوم گفتن که من برادرشوهرمو بخشیدم حتی اگه عمدا این‌کارو کرده باشه ..‌. هر چی فکر میکنم درک نمیکنم چطور بعضیا انقدر بخشنده ان و دل به این بزرگی دارن ؟؟؟ 

من اگه کسی عمدا کوچک‌ترین آسیبی بهم بزنه هیچ‌وقت نمی‌تونم ازش بگذرم😑 حتی اگه در حد فکر باشه و به عمل نرسه هم . دست خودمم نیست... بلخره بخشش باید از ته دل باشه

حتی یبار به بابام گفتم اگه کسی منو با برنامه‌ریزی قبلی کشت حلالتون نمی‌کنم اگه دیه بگیرید و قصاصش نکنید😐😐😐

منم با خودم میگم ببخشم ولش کن ولی همش تو ذهنم میگذره 

این سومین کاربریمه کاربر جدید نیستم کاربری اولم واسه سال۹۸😊🥰تیکر بارداری نیست واسه باردار شدن قانون جذب 😉مثبت فکر کن تا برات روزای خوب بیاد😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من خودمم اگه قصدا به کسی بدی کنم هرگز توقع ندارم منو ببخشه🤷🏻‍♀️

توقع در هیچ چیز نباید هم داشته باشی یه حرف روی دو نفر آثار مختلفی میزاره یکیو خیلی ناراحت میکنه یکیو نه در کل بخشیدن یعنی رها کردن دلت نزار این دل زیاد تو قفس بمونه پیر میشه

توقع در هیچ چیز نباید هم داشته باشی یه حرف روی دو نفر آثار مختلفی میزاره یکیو خیلی ناراحت میکنه یکیو ...

درسته! منم بدی‌هارو فراموش میکنم و سعی میکنم تا حد امکان فکرشو نکنم

ولی حقیقت اینه اگه برام یادآوری شه بازم ته قلبم یه دلخوری هست

درسته! منم بدی‌هارو فراموش میکنم و سعی میکنم تا حد امکان فکرشو نکنم ولی حقیقت اینه اگه برام یادآوری ...

اونم سعی کن دیگه بش فکر نکنی نمیگم بخشیدن خوبه ها من از هیچکس نفرت ندارم آدم هایی تو زندگیم بودن که نابودم کردن ولی بخشیدم شکستم افسرده شدم هیچ جا هیچ حرفی نزدم توان ندارم حتا با نشون دادن ناراحتیم دل کسی رو برنجونم آخه درد داره اما بازم همین که من آدم خوبه حساب بشم برام کافیه اگر هم اسمش سادگیه من انتخاب میکنم ساده باشم تا عاشق