2777
2789
عنوان

درونگرا

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 51 پست
شوهرم درونگراست دلم میخواد ازش طلاق بگیریم یه ادم بی انگیزه و بی احساس که نمیتونه احساسش بیان کنه

عزیزم درون گرایی با بی انگیزگی یکی نیس 

اینها رو باهم اشتباه نگیرید لطفا 

ادم چه برون گرا باشه چه درون گرا 

اگه زیادی انتظار داشته باشه کمال گرا باشه شرایط زندگیش مطابق  میلش نباشه و صبور نباشه بی انگیره میشع 

اتفاقا ادم های درونگرا صبور ترن 

یه مدته که این ویژگیمو پذیرفتم

ولی ناراحتم چون دیگران درکم نمیکنن..هی بهم میگن چرا از خونه بیرون نمیای ..توهین میکنن طعنه میزنن

چند وقت پیش یکی از فامیلامون در رابطه با همین موضوع دلمو شکست..پیش همه جار زده بود که فلانی اصلا از خونه بیرون نمیاد حرف نمیزنه لابد عقب مونده ای چیزیه...از اون به بعد همه به چشم یه مريض بهم نگاه میکنن

اونو نفرینش نکردم ولی الان کرونا گرفته و حالش بده..من که به خاطر کوچیک ترین اتفاق برای دیگران دلسوزی میکردم الان کارم به جایی رسیده که از بیماریش خوشحالم

#پروازی_ام. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم بی انگیزگی ربطی به درونگرایی نداره لطفا بیشتر پیگیری کنید شاید افسردگی دارن  مشکلی که وا ...

میدونم افسرده هم هست و شدید درونگراست ... فقط میدونم این وسط من و بچه سه سالم قربانی شدیدم رفت

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
دفاع کردن یه مقوله جداس  من گفتم انقدر حرف نمیزنی از مشکلاتت یه یار حرف برنی هیچکی اهمیت نمیده ...

نمیدونم 

من یه همچین تجربه ای نداشتم 

ولی کلا به نطرم برعکس 

کسی که مدام گله و شکابت میکنه دیگه بعد یه مدت کسی جدیش نمیگیره 

اما کسی که فقط گاه گداری ناراصی باشه بقیه تعجب میکنن و جویای علت ناراحتی شخص میشن 

جالبه میگن ادمای درونگرا تو شبکه های اجتماعی اصلا درونگرا به نظر نمیان و ظاهر برونگرایی دارن

اغلب آدم ها در فضای مجازی بعد دیگری از شخصتشون رو بروز میدن 

در واقع اون طور که دوست دارن باشن،یا اون طوری که نیستن دقیقا برعکس فضای حقیقی

(من این مطلب رو شنیدم و اینکه تا چقدر می تونه درست باشه رو نمیدونم)

مدرس زبان انگلیسی❤️
عزیزم درون گرایی با بی انگیزگی یکی نیس  اینها رو باهم اشتباه نگیرید لطفا  ادم چه برون گر ...

صبور هست ولی بیخیاله ... نمیتونه حرفشو بزنه و شدید خجالتی

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
یه مدته که این ویژگیمو پذیرفتم ولی ناراحتم چون دیگران درکم نمیکنن..هی بهم میگن چرا از خونه بیرون نم ...

عزیزم 

سعی کن کلا به نطرات بقیه و طرز فکرشون اهمیت ندی همین ادم ها به برون گرا ها تهمت خوش گذارانی و ول خرجی و قدر زمان روندونستن میزنن 

منم درونگرام خودم تا وقتی دورم خلوته دوس دارم چون ترجیح میدم خونه باشم و کارایی که برام لذت بخشه انجام بدم.از مهمونی زیاد مخصوصا مهمونی با کسایی که صمیمی نیستم بیزارم و این باعث شده بقیه فک کنن من اجتماعی نیستم در حالی که با همه رفتارم خوبه ولی اطرافیانم فک میکنن اجتماعی بودن یعنی هی وسط جمع بلند بلند بخندی و همش حرف بزنی حتی اگه حرفات به درد نخور باشه.دنیای خودمو دوس دارم اتفاقا خیلی راحت احساساتمو به خونوادم نشون میدم با انگیزم و وقتی تو خونم کارای مفیدی انحام میدم

میدونم افسرده هم هست و شدید درونگراست ... فقط میدونم این وسط من و بچه سه سالم قربانی شدیدم رفت

این افسردگی هست که باید درمان بشه 

درونگرایی یه چیز ذاتی هست 

من درون گرا ام دختر خالم برون گرا 

من همیشع آرومم 

اون به خاطر مسائل مختلف حرص میخوره 

اغلب آدم ها در فضای مجازی بعد دیگری از شخصتشون رو بروز میدن  در واقع اون طور که دوست دار ...

اخه تو فضای حقیقی هم شاید ادمای درونگرا یه دوستای محدودی داشته باشن که باهاشون صمیمی باشن و با هر کسی صمیمی نمیشن

بعد مثلا ممکنه ادمای درونگرا انرژیشون زودتر تموم بشه واسه معاشرت

واسه همین مثلا دوساعتی که میاد تو شبکه های اجتماعی شارژه ولی یهو شارژش تموم میشه و میره 

ولی تو فضای حقیقی اگه قرار باشه اون دوساعت انرژیت تموم بشه بعدش دیگه انگار داری ادمارو به زور تحمل میکنی 

این تجربه خودمه

اغلب آدم ها در فضای مجازی بعد دیگری از شخصتشون رو بروز میدن  در واقع اون طور که دوست دار ...

تا خدود زیادی درسته چون مثلا خود من تو دنیای حقیقی با جنس مخالف راحت ارتباط برقرار نمیکنم 

اما توفصای مجازی راحت حرفمو به پسر ها میزنم 

منم راضی ام میبینم ادمهای برونگرا خیلیا رو تحمل میکنن من که ثانیه ای نمیتونم مثل اونا باشم. خاله من خیلی اهل رفت و امده یا خیلی عصبیه یا خیلی خوشحال تو همه جیز حتی بهش مربوط نباشه دخالت میکنه یک ثانیه نمیتونه تو خونه  بند بشه شوهر خالم میگه تعطیلی که میشه حتما باید جایی بریم یا مهمونی یا مسافرت.  شوهر خالم میگه  خانمم یک ثانیه نمیتونه تنها باشه چه دعواهایی داره با اطرافیان. همیشه عین کتری که قل قل میزنه میجوشه.  پدر شوهرم تا وقتی زنده بود همیشه مهمون داشت مهمونی میرفت ثانیه ای نمیتونست تو خونه بشینه عصبی میشد پول نداشت ولی حس رقابت شدیدی داشت چون زیادی رفت و امدی بود تا میدید یکی یه کاری کردی یا یه مسافرتی رفته حتما باید خودش انجام میداد انگار همیشه درحال رقابت و هیجانی زندگی میکرد .بابای خودم هم یک ثانیه خونه بند نمیشد میگفت اگه خونه بمونم آلزایمر میگیرم اخرش چی شد اینهمه بدو بدو و رقابت . هم پدر شوهرم هم پدرو مادرم هرسه فوت شدن . چه ارزشی داره اینهمه دوندگی و رقابت.  شوهرم میگفت بابام اینهمه غصه پولو میخورد چی شد اخرش.  خدا بیامرزتش پدر شوهرم خیلی حریص بود به مال دنیا و اینکه از دیگران عقب نیوفته بنظرم برون گرا بودن سخته 

منم درونگرام خودم تا وقتی دورم خلوته دوس دارم چون ترجیح میدم خونه باشم و کارایی که برام لذت بخشه انج ...

بقیه رو ول کن اونهایی که واقعا باید تو رو بشناسن و ارزشمندن میدونن تو چه ادمی هستی 

قربانی؟!😐

طرز فکرتون رو اصلا درک نمیکنم اگر برای شما هم مشکلی پیش بیاد همسرتون باید بگه وای من قربانیییی شدم کنار این زنه

شما و شوهرتون در واقع یک نفرید برای خوشحالی و حال خوب هم دیگه باید تلاش کنید اگه شما تو سختی و مشکلات زندگی کنار همسرتون نباشید و به درمانش کمک نکنید و فکر طلاق دارید پس کی باید کنارش باشه؟

فکر کنید جای شما و همسرتون برعکس بود!

مدرس زبان انگلیسی❤️
2790
2778
2791
2779
2792