2777
2789
عنوان

درونگرا

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 51 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه جایی میرسی دیگه میخوای خفه شی 

کوچیک ترین حرفی بزنی کسی باور نمیکنه چون تو همیشه نشون دادی یه آدم ساکتی و هیچ مشکلی ندارع 

ولی باز بهتر از اینه که برای گوشایی که حرفتاتو نمیشنون حرف بزنی

منم آدم درونگرایی ام از اینکه هرروز خونمون مهمون میاد دارم روانی میشم ناراحتی قلبی گرفتم دوست دارم ی ...

اره درون گرایی این مشکلات رو هم داره که ادم خیلی وقتها دوست داره تنها باشه 

اما خب برون گرا ها هم مشکلشون اینه که نمیتونن تنهایی رو تحمل کنن

البته همه افرادی که تصور میکنن درونگرا هستنم درونگرا نیستن و ممکنه میانگرا باشن چون خیلی خصلتاش با درونگرایی یکیه

اما درونگراهای واقعی

تا اونجا که من خوندم و همچنین تجربه کردم و دیدم

نسبت به برونگراها باهوش ترن! بیشتر فکر میکنن و دنیای درونی عمیق تری دارن

چون به ساختن درونشون بیشتر از بیرون متمرکزن

شوهرم درونگراست دلم میخواد ازش طلاق بگیریم یه ادم بی انگیزه و بی احساس که نمیتونه احساسش بیان کنه

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
یه جایی میرسی دیگه میخوای خفه شی  کوچیک ترین حرفی بزنی کسی باور نمیکنه چون تو همیشه نشون دادی ...

عزیزم درونگرایی به معنی این نیس که هیچ وقت ار خودت دفاع نکنی 

دفاع نکردن از خود به دلیل عدم اعتماد به نفس هست نه درون گرایی

من برون گرام😃

حرف دلم تو دهنم نمی مونه😄

راضی هم هستم 😎

گاهی کار دستم داده 😂ولی خب گاهی هم باعث شده حس خوبی داشته باشم.

خدایا دلت میاد؟ دل مهربونم  هنوز فکر دلیه که دلم شکسته.....

دوستان من یه آدم درونگرا هستم و زمانی که افسردگی گرفتم خودم متوجه نشدم چون تمام رفتار هایی که در اثر افسردگی پیدا کرده بودم رو به چشم رفتار های آدم درونگرا می دیدم و این افسردگی خیلی بیشتر شد و حالم بدتر...!

ماهایی که درونگرا هستیم خیلی باید حواسمون به درونمون باشه ممکنه برعکسش هم اتفاق بیوفته مثلا یکی درونگراست اما فکر میکنه افسردگی داره

خودمون رو بهتر بشناسیم

مدرس زبان انگلیسی❤️
شوهرم درونگراست دلم میخواد ازش طلاق بگیریم یه ادم بی انگیزه و بی احساس که نمیتونه احساسش بیان کنه

عزیزم بی انگیزگی ربطی به درونگرایی نداره لطفا بیشتر پیگیری کنید شاید افسردگی دارن 

مشکلی که واسه خود منم پیش اومد تمام رفتارام رو میذاشتم بر حسب درونگرایی اما غافل از اینکه افسردگیم روز به روز داشت بدتر میشد

مدرس زبان انگلیسی❤️
البته همه افرادی که تصور میکنن درونگرا هستنم درونگرا نیستن و ممکنه میانگرا باشن چون خیلی خصلتاش با د ...

بله افراد درون گرا تو زمینه نویسندگی موفق ترند 

عزیزم درونگرایی به معنی این نیس که هیچ وقت ار خودت دفاع نکنی  دفاع نکردن از خود به دلیل عدم اع ...

دفاع کردن یه مقوله جداس 

من گفتم انقدر حرف نمیزنی از مشکلاتت یه یار حرف برنی هیچکی اهمیت نمیده به مشکلت😞

2790
2778
2791
2779
2792