2777
2789

بیفتک چیه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راسته گوشت🤦‍♂️

خوشمزه است که

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من توی یک هفته ۵ کیلو بدون هیچ فشاری کم کردم بعد اینکه بچم به دنیا اومد

چه جوری

گر تو با بد بدکنی، پس فرق چیست    ... ...... نصف “مهم نیست” هایی که میگم خیلی هم مهمه،نصف “بیخیالش” هایی هم که میگم هنوز تو فکر و خیالم هستن، نصف “به من چه” ها به من اتفاقا مربوطن و اکثر “نمیدونم” ها رو میدونم،فقط حسش نیست میفهمی؟
من توی یک هفته ۵ کیلو بدون هیچ فشاری کم کردم بعد اینکه بچم به دنیا اومد

با رژیم سوئدی ؟؟

چه جوری

ببین اول اینکه صبحانه رو کامل میخوری بعدش ناهار هم خوب بخور ولی نه اینکه وحشتناک زیاد و چربی دار روغن رو کم کن از ساعت ۶ به بعد کرفس بخور بعدش ۷ برو بدو ۱ ساعت و ۳۰ دیقه فقط بدو روز های اول یواش راه برو از ۶ به بعد هییچ نخور خواستی ۸ یه نوع میوه بخور و یه چیزی این رو دکتر با توجه به سوخت و ساز بدنم داد تو شاید زودتر یا دیر تر نتیجه بگیری چون سوخت و ساز بدن ها متفاوته

نه گلم بالا نوشتم چطوری 

چه خوب من میتونم شام نخورم ولی نمیتونم ناهار نخورم یا کم بخورم

ببین اول اینکه صبحانه رو کامل میخوری بعدش ناهار هم خوب بخور ولی نه اینکه وحشتناک زیاد و چربی دار روغ ...

اوکی مرسی 

گر تو با بد بدکنی، پس فرق چیست    ... ...... نصف “مهم نیست” هایی که میگم خیلی هم مهمه،نصف “بیخیالش” هایی هم که میگم هنوز تو فکر و خیالم هستن، نصف “به من چه” ها به من اتفاقا مربوطن و اکثر “نمیدونم” ها رو میدونم،فقط حسش نیست میفهمی؟
نه گلم بالا نوشتم چطوری 

دکتر این رژیم و داده؟؟ همون یه هفته انجام دادی؟؟

دکتر این رژیم و داده؟؟ همون یه هفته انجام دادی؟؟

من وقتی بچه‌ام شدم پیش دکتر تغذیه رفتم تغذیه مناسب داد من دادم ماما قبول کرد بعد زایمان با اون همه تلاشم ۵ کیلو اضافه اوردم دکتر تغذیم اینو داد من ۱ هفته رفتم ولی همچنان شب یک ساعت بچه ها بزارن با شوهرم میرفتم میدوییدیم الان کمتر چون کروناس ولی الان دیگه شام میخورم ولی خیلی کم یا اصلا نمی خورم