2777
2789
عنوان

تشک گارد دار

5097 بازدید | 17 پست

سلام خوبین تاعاتتون قبول

میخوام تشک گارد دار بخرم به نظرتون به کارمیاد یا بدم از این تشک های ساده بخرم

اینم اون مدلی که میخوام سفارش بدم هم به صورت گارد دار درمیاد هم مسافرتی.

به نظرتون به کارم میاد

اگه کریر نداری اره واسه جابجایی لازمت میشه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بستگی به بچه ات داره 

پسر من ک تا وقتی سایزش بود اصلا تکون نمیخورد ک بخاد بیوفته از تشک 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدرد میخوره من تازه انداختم رفتش رنکش رفت بچرو بزار توش بنداز رو پات همونحا بزار زمین یا راحت میتونی بزاری تختش گهواره خیلی بدرد میخوره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
دارم خرید سیسمونی میکنم

کریر نگیر پس چون بدرد نمیخوره همینو بخر با تختو کمدو لباسو بهداشتی

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
راضی بودی

اره خوبه اگه زیاد سنگین نباشه 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
کریر نگیر پس چون بدرد نمیخوره همینو بخر با تختو کمدو لباسو بهداشتی

خودم از کریر خیلی بدم میاد ولی چون میخوام سرویس کالسکه هیرو بخرم اون ست کاملش با هم هست تک نمیدم

من از کریر متنفرم نمیدونم چرا😂

خودم از کریر خیلی بدم میاد ولی چون میخوام سرویس کالسکه هیرو بخرم اون ست کاملش با هم هست تک نمیدم من ...

اصلا بدرد نمیخوره کالسکه و صندلی ماشین خوب بگیر

اصلا بدرد نمیخوره کالسکه و صندلی ماشین خوب بگیر

خودمم همین فکر رو دارم

دیگه چه تجربه هایی از سیسمونی داری؟😂

تشک بازی موزیکال خوبه بگیرم یا ساده بگیرم، کدومش برا بچه سرگرم کننده تره

خودمم همین فکر رو دارم دیگه چه تجربه هایی از سیسمونی داری؟😂 تشک بازی موزیکال خوبه بگیرم یا ساده ب ...

موزیکال بهتره از شش ماهگی بازی میکنه سرگرم میشه چهارماهگی هم میذاری روش عکس العمل نشون میده

جالبه خودم هنوز نزاییدم ولی اطرافیانمو خواهرم تجربه داشتن منم یاد گرفتم🤣