2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جان نی نی داری مبارک واسه منم دعا کن😃

ببین دوتا عکس فرستادم ببین

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
بله حامله ای

ببین دومیه رو هم فرستادم اونی ک امروز زدم اونم بی زحمت ببنید

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
چندروز از پری گذشته؟؟

10 یا 12 روز البته چندین ماهه فقط عقب میندازه

ببین دوتا عکس فرستادم ببین

اونم دیدم مثبت چند روز ازت گذشته 

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
عکس بده عزیزم

دوتا عکس فرستادم ببین

[QUOTE=186949059]اونم دیدم مثبت چند روز ازت گذشته [/QU

12 روز اینا گذشته دقیق یادم نیس

مثبته که😍

مبارکه

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
بذار بگم بهت 

گزاشتم دوتا

[QUOTE=186949059]اونم دیدم مثبت چند روز ازت گذشته [/QU 12 روز اینا گذشته دقیق یادم نیس

مبارک حاملهی

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊