2777
2789
عنوان

دندون ترمیم شده🤒

171 بازدید | 7 پست

کمی اجیل خوردم دندونم یکیش درد گرفت ..در حد ی روز خیلی کم . از ترس رفتم دندانپزشکی .دکتر خودم نیست چندروز ‌نکردم صبر کنم ! واجب ک نبود

ی دکتر ناشناس رفتم اونم گفت دوتا اسیاب هات نیاز ب ترمیم داره .خلاصه گفتم درست کنه .اخر سر گفت یکیش احتمالا ب عصب کشی نیاز داشته باشع .اگر درد گرفت خیلی تا چندروز بیار عصب کشی کنم . بدون عکس انداختن خودشم ترمیم کرد! شاید نیازم نداشتن ..الان کمی درد داره دندونم .ایا طبیعیه؟؟ تحمل کنم یا برم عصب کشی؟ کسی اینجور شده؟ دندون نازنینم دستی دستی نابود کردم😥

🧚‍♀️🧚‍♂️ ❤Bibidiii babidiii boooo❤ 🧚‍♀️🧚‍♂️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا منم یه بار یه دکتر همینجوری چنننتا دندونمو ترمیم کرد

فکر کنم تا ته تراشیدشون بعد کفت به عصب رسیدن🙄😐

دکتره ام خیلی معروف بود یعنی با پارتی بازی پیشش نوبت گرفتم نمیدونی

نمیدونم هیچ عکسیم نگرفت

نباید یعنی میتراشید همون اول اگه عصب کشی میخواست؟!

خوب دندونی که نیاز به ترمیم داره از ظاهرش هم مشخصه.

برای عصب کشی معمولا عکس میگیرند.

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
برا منم یه بار یه دکتر همینجوری چنننتا دندونمو ترمیم کرد فکر کنم تا ته تراشیدشون بعد کفت به عصب رسی ...

چرا میتراشن .اما خب دوباره کاریه .باید موادی ک پر کردن رو در بیارن بعد عصب کشی کنن و دوباره پرکنن. بعد چون دندونم ظاهرش سالم‌بود اگر نیاز ب اینکار داشت فعلا انجام نمیدادم .عمر دندون بیشتر میشد. دندون عصب کشی شده ی دندون مرده هست.

🧚‍♀️🧚‍♂️ ❤Bibidiii babidiii boooo❤ 🧚‍♀️🧚‍♂️
چرا میتراشن .اما خب دوباره کاریه .باید موادی ک پر کردن رو در بیارن بعد عصب کشی کنن و دوباره پرکنن. ب ...

برا من اینطوری کرد که تا ته تراشید گفت ببینم میشه ترمیمش کنی؟

بعد گفت نهه این عصب کشی میخواد همون موقع عصب کشی کرد

من نمیفهمم پی عکس واسه چیه اگه اینجوری قراره بره بالا!!!