2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو خدارو شکر کن پریت منظومه و امکان داره توی یه سال اقدامات تخمگی آزاد کنی، پس من چی که با دارو پری میاد الان دوفاستون می خورم چند روز تموم کردم منتظر پریم هنوز نیومده😞تو اصلا غصه نخور با دارو تحریک تخمدان حتما جواب می گیری ولی من چی با دارو و آمپول هیچ فولیکولی نداشتم، بازم خداروشکرررررررررررریه دختر ناز دارم که اونم خدای مهربون توی چهارده سالگی بهم داد تا امروز دلم به دخترم خوش باشه، انشالله شما بادار میشی من وضعیتم خرابه واسم دعا کن یه بار دیگه نس قشنگ مادری رو تجربه کنم و یه همدم واسه بچم بیارم

برو خدارو شکر کن پریت منظومه و امکان داره توی یه سال اقدامات تخمگی آزاد کنی، پس من چی که با دارو پری ...

پریودام منظمه درسته ولی وقیقا تایم تخمک گذاریم لک بینی دارم نمیدونم دلیلش چیه هیچ مشکل زخم و اینا هم ندارم نمیدونم نزدیکی داشته باشم یا نه

پریودام منظمه درسته ولی وقیقا تایم تخمک گذاریم لک بینی دارم نمیدونم دلیلش چیه هیچ مشکل زخم و اینا هم ...

اشکال نداره، لکه بینی توی تخمگ گذاری یکی از نشانه هاشه، شما دیگه جلوگیری نداشته باش و هرماه 12و14و16نزدیکی کن حتما جواب می گیری، کله هم دیدی نزدیکی کن اصلا اشکال نداره