2777
2789
عنوان

من دیگه نمیتونم

66 بازدید | 9 پست

از قضاوت هایی که راجبم میشه از اینکه همیشه بیشترین انرژی از خودم می ذارم ولی کمترین رو میبینم خسته شدم

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

ممم دیگه نمیتونممممم خسته شدم ازبس بابت این قیافه زشتم گریه کردم چرااحه خدامن یه چیزدرست وحسابی  ای ندارم😭😭

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممم دیگه نمیتونممممم خسته شدم ازبس بابت این قیافه زشتم گریه کردم چرااحه خدامن یه چیزدرست وحسابی  ...

چرا همش میگی زشتم.

ایرادت دقیقا چیه؟

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

به قضاوت ها اهمیت نده تو هر آدمی باشی و هر کاری بکنی مردم هرچی دلشون بخواد برداشت میکنن و میگن 

برای خودت زندگی کن سعی کن کاریو بکنی که تو چهارچوب زندگی خودته و بهت آرامش و شادی میده 

سعی کن با کوچیک ترین چیزا خودتو خوشحال کنی 

زندگی سخت و بد هست ولی میشه با چیزای کوچیک دلخوش بود و از سختیا رد شد 

مسئول نصحیت کردن و روحیه دادن😂😍👐🏼
چرا همش میگی زشتم. ایرادت دقیقا چیه؟

پوستم پرلک وتیره شده بینیم بزرگه لبام یه فرم زشتیه زیرچشام گوده موهام وزوزی شده چشامم قبلادوست‌داشتم الام خیلی بدریخت شده😓

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔

با یه چیزی که دوست داری خودتو سرگرم کن 

من مینویسم یا نقاشی میکشم 

توام یه کاری بکن 

یه هنر یاد بگیری 

برای خودت ارزش قائل شو

تو زندگیت هیچ کس اندازه خودت با ارزش و مهم نیست

پوستم پرلک وتیره شده بینیم بزرگه لبام یه فرم زشتیه زیرچشام گوده موهام وزوزی شده چشامم قبلادوست‌داشتم ...

وقت بذار به خودت برس

با چیزای ساده حتی نیاز نیست خیلی خرج کنی 

لباسای خوشگل بپوش خوب رفتار کن خوب حرف بزن 

آرایش کن برای خودت 

خودتو دوست داشته باش 

من ندیدمت ولی میتونم به یقین بگم خیلی هم زیبایی 

هر کس گفته زیبا نیستی مشکل از خودشه🙄

پوستم پرلک وتیره شده بینیم بزرگه لبام یه فرم زشتیه زیرچشام گوده موهام وزوزی شده چشامم قبلادوست‌داشتم ...

خوب برای پوستت بهت یک پیشنهاد میدم.

تخم شربتی بریز تو آب روزی ۸ لیوان بخور رنگ پوستت بعتر میشه و گودی زیر چشمت از بین میره.

لک هم کم میکنه. صبح ها ناشتا ژله بخور عالیه. البته بعد یک ماه خودشو نشون میده.

لبتم با گریم و خط لب بالا تر درست کن. 

خوب برای پوستت بهت یک پیشنهاد میدم. تخم شربتی بریز تو آب روزی ۸ لیوان بخور رنگ پوستت بعتر میشه و گو ...

برای موهای وز هم از ماسک مو استفاده کن‌ اونوقت میبینی زشت نیستی