2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 26 پست
چقدر خوب که بیادمی  نه فعلا که خبری ازش نیست رفتم پیش فالگیر گفت تو صفحه های مجازی بلاکش کن بر ...

فالگیرا چرت زیاد میگن خیلی اعتمادی بهشون نیست. آره گلم حتما برات دعا میکنم 

میگم من عکستو دیدم خیلی ناز بودی قطعا موقعیت خوب برات پیدا میشه چرا به فکر ازدواج با یه نفر دیگه نیستی؟ 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
اونم ازشانس ماس

اشکال نداره بخاطر اوناهم ک شده باس خودمون خوشبخت کنیم خودمون 

گاهی به خواستن نیست وقتی قرار نباشد اتفاق بیوفتد حتی از دست سرنوشت هم کاری بر نمیاید گاهی کوه به کوه نه اما ادم به ادم میرسد کنار هم پیرشدن با کنار ایستادن و نگاه کردن و پیرشدن با یکی دیگه خیلی فرق دارد بی رحم ترین شکل ممکن در زندگی اینه یه نفر را توی خودت سرکوب کنی اه ای خدا چقدر سخت است زندگی در دنیای فانی ات مدارا کن با دل عاشقمان☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فالگیرا چرت زیاد میگن خیلی اعتمادی بهشون نیست. آره گلم حتما برات دعا میکنم  میگم من عکستو دیدم ...

موقعیت که زیاد ندارم یه دو نفری بودن تواین مدت ولی خب اصلا به دلم نیستن اصلااا خیلی با ایده الام فرق دارن همه رو با اون مقایسه میکنم اون رفتارش خیلی جذاب بود

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم 
اشکال نداره بخاطر اوناهم ک شده باس خودمون خوشبخت کنیم خودمون 

ایووول فقط خودتونبازابجی

⏭⏸⏮فقط اون بالایی💞 هرچقدباشی عزیز ایام خارت میکند🌹🌹من یه خدایی دارم که بجای شمابرایم جبران میکند🙇‍♂️🙇‍♂️
ایووول فقط خودتونبازابجی

اره ببیازی میگن ما بردیم باس پشمک حسابشدن نکنی البته من ازشون دیه هم میگیرم ننش روز عاشورا اومد انگشتمو شکست رف تو خونه خودمونااااااا

گاهی به خواستن نیست وقتی قرار نباشد اتفاق بیوفتد حتی از دست سرنوشت هم کاری بر نمیاید گاهی کوه به کوه نه اما ادم به ادم میرسد کنار هم پیرشدن با کنار ایستادن و نگاه کردن و پیرشدن با یکی دیگه خیلی فرق دارد بی رحم ترین شکل ممکن در زندگی اینه یه نفر را توی خودت سرکوب کنی اه ای خدا چقدر سخت است زندگی در دنیای فانی ات مدارا کن با دل عاشقمان☺
آره دیگه حیفه دیگه کتک نخوره و فحش نشنوه 😑😑😑

😂😂

دعا میکنم بهترین ها برات اتفاق بیفته عزیزم❤️

مرسی 😘😘

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم 

منم28سالمه شوهرم بددهنه شکاکه و دست بزن داره....ولی خیلی.دوستم داشت....من الان یک ماهه قهرم کتکم زده بود رفتم پزشک قانونی.؟.اصلا دنبالم نیومده

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

اینجور ادما رو باید ول کنی اینا لیاقت زندگی ندارن من انقد کارا ک نکردم با اینکه دوسش نداشتم و جز احترام هیچکاری نکردم فقط چش گفتم ایشالله جوابشونو خدا بده 

اره ببیازی میگن ما بردیم باس پشمک حسابشدن نکنی البته من ازشون دیه هم میگیرم ننش روز عاشورا اومد انگش ...

واچرا😂😂

⏭⏸⏮فقط اون بالایی💞 هرچقدباشی عزیز ایام خارت میکند🌹🌹من یه خدایی دارم که بجای شمابرایم جبران میکند🙇‍♂️🙇‍♂️

از حرصش