2777
2789
عنوان

پر مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 42 پست
منم خیلی شدید پر مو هستم برای پاها و صورتم رفتم لیزر دو سه جلسه هم زیر بغلم رو رفتم خیلی راضیم بعد ا ...

من مجردم وسنم کمه خوب

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   
نسبت به من آره معمولی بودن

اخه لیزر به کم مو ها خوب جواب نمیده 

اما اگه خواهرات دوباره میرفتن احتمالا جواب بگیرن چون میگی دو برابر شده 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی یه سوال با اجازه استارتر  برای اولین بار بهتره که با چی برداریم؟ که مو کم بشه و زخیم نشه

کسی نیست جوابمو بده 

بعضی وقتا باید سریع خودتو جمع و جور کنی... یکی بزنی تو گوش خودتو بگی به داد خودت برس لعنتی... تو دیگه به دنیا نمیای!!!  
باشه گلم بعد رو سینمم مپ دارم اما کمه اونم برم به نظرت؟

اونو خودت میدونی ولی کم میکنه

من الان پاهام  و دستام خیلی کم شدن و نازک

قبلا سه برابر شوهرم مو داشتم

ولی عوضش ابروهامم خیلی خوبه

موهامم پره پر و پرکلاغی،هر کی میبینه فک میکنه کلاه گیس یا پوستیژه

دنیا گذرگاهه گذرگاهی که کوتاهه   فقططططط و فقططططط خود خداااااا هوای آدمو داشته باشه   خدا جونم میدونی چقدر دوستت دارم فقط و فقطم خودتو دارم   با تمام وجودم دوستت دارم مرسی هوامو داری عشقم  
خودت استفاده کردی؟ چه حوری استفاده کنم؟

بله من فقط دوماه زدم ب دستام انقد نازک وکم شدن دیگه نزدم حوصله نداشتم...قبلا سیابودن الان انقد نازکن بورمیزن..من با اب مخلوط میکردم فقط حواست باشه پودر زردچوبه اصل بگیری یا خود زردچوبه روبگیر و خودت پودرش کن

اخه لیزر به کم مو ها خوب جواب نمیده  اما اگه خواهرات دوباره میرفتن احتمالا جواب بگیرن چون میگی ...

میخوان برن

موهای بازوشون بلند و زیاد شده

دنیا گذرگاهه گذرگاهی که کوتاهه   فقططططط و فقططططط خود خداااااا هوای آدمو داشته باشه   خدا جونم میدونی چقدر دوستت دارم فقط و فقطم خودتو دارم   با تمام وجودم دوستت دارم مرسی هوامو داری عشقم  
اونو خودت میدونی ولی کم میکنه من الان پاهام  و دستام خیلی کم شدن و نازک قبلا سه برابر شوهرم م ...

منم نمینجورم ابرو ومژه و مو عالی

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   
بله من فقط دوماه زدم ب دستام انقد نازک وکم شدن دیگه نزدم حوصله نداشتم...قبلا سیابودن الان انقد نازکن ...

چن روز یه بار بزنم؟

آدامسی برا تا زانوم میزنم اما دررررد داره خو نمیتونم کل پامو و اونجامو بزنم

ولی بعدش راحت میشی میارزه از مچ پا تارونهات رو بزن خوب تمیز میکنه زود هم مو درنمیاد

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
چن روز یه بار بزنم؟

وقتی اصلاح کردی تا وقتی ک دوباره درمیان هروز بزن هروز. من با اب مخلوط میکنم میزارم یخچال هروز میزدم ب دستام. هربار از یخچال برداشتی اگه سفت شده بود یکم اب بریز یکم شل بشه بعدبزن

وقتی اصلاح کردی تا وقتی ک دوباره درمیان هروز بزن هروز. من با اب مخلوط میکنم میزارم یخچال هروز میزدم ...

مرسی عزیزم اونوقت زرد نمیشدی🤣🤣

مرسی عزیزم اونوقت زرد نمیشدی🤣🤣

خواهش گلم.. میشد من بعدش یکم شیر میزدم ب دستام یا کیسه میکشیدم میرفت زردیش.. اخه زردبشمم من اصلا بیرون نمیرم کسی ام خونم نمیاد همیشه تنهام توخونه.باز میخوام انشاالله شروع کنم..