2777
2789
عنوان

پر مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 42 پست
ادامسی میفروشن تو خونه هم میتونی درست کنی ابلیمو شکر یکمم اب بریز بزار روشعله ادامسی میشه زنداداشم ی ...

آدامسی برا تا زانوم میزنم اما دررررد داره خو نمیتونم کل پامو و اونجامو بزنم

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   
وای خدا درد داره و بعدشم دونه میریزه خو

به مومش حساسیت داری

چند جور موم داریم امتحان کن ببین کدوم به پوستت میخوره

دنیا گذرگاهه گذرگاهی که کوتاهه   فقططططط و فقططططط خود خداااااا هوای آدمو داشته باشه   خدا جونم میدونی چقدر دوستت دارم فقط و فقطم خودتو دارم   با تمام وجودم دوستت دارم مرسی هوامو داری عشقم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاتر عکس پاهام رو برات بفرستم . فکر میکنی تارازانم از بس مو دارم 😂😂😂😂

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

اپیلاسیون بهترین راهکاره برای ماهایی ک پرموییم.منم میخوام برم لیزر و مول ندارم.کم کم جمع میکنم بعد کرونا میرم.چون اپیلاسیون هی باید درد بکشی لیزر چند باره و تموم میشه

آدامسی برا تا زانوم میزنم اما دررررد داره خو نمیتونم کل پامو و اونجامو بزنم

اسپری بی حسی بخرخب

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
به مومش حساسیت داری چند جور موم داریم امتحان کن ببین کدوم به پوستت میخوره

نه موقعی در میاد جوش میزنه

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   
لیزرو ولش کن خواهرای منم رفتن یکم تاثیر داشت الان نمیرن دوباره درمیاد تازه موهای رو بازوشون چند بر ...

خواهرات کم مو بودن؟ 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
استاتر عکس پاهام رو برات بفرستم . فکر میکنی تارازانم از بس مو دارم 😂😂😂😂

منم همینجورم به خدا کلفت و پر و سیااااهن

وای خدا درد داره و بعدشم دونه میریزه خو

برو پیش یه اپیلاسیون کار وارد

یکمم پوستتو وقتی میخواد موم و برداره بکش

دنیا گذرگاهه گذرگاهی که کوتاهه   فقططططط و فقططططط خود خداااااا هوای آدمو داشته باشه   خدا جونم میدونی چقدر دوستت دارم فقط و فقطم خودتو دارم   با تمام وجودم دوستت دارم مرسی هوامو داری عشقم  
خواهرات کم مو بودن؟ 

نسبت به من آره

معمولی بودن

برو پیش یه اپیلاسیون کار وارد یکمم پوستتو وقتی میخواد موم و برداره بکش

باشه گلم بعد رو سینمم مپ دارم اما کمه اونم برم به نظرت؟

زردچوبه شش ماه تایک سال باید استفاده کنی خیلی کم میکنه ونازک

خودت استفاده کردی؟

چه حوری استفاده کنم؟

منم خیلی شدید پر مو هستم برای پاها و صورتم رفتم لیزر دو سه جلسه هم زیر بغلم رو رفتم خیلی راضیم بعد از کرونا میخوام برای دستهامم برم .الان لیزر قیمتهاش پایین اومده پول جمع کن برو لیزر منم یه مدت کار کردم با پول اون رفتم